Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Kopno!! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma budem smislio do prekosutra jer onda idem sigurno po akvarijum mislim idem onda tek naručiti dimenzije...
Pisano: 18.05.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja sam mislio da ti ga je staklar vec do sada napravio
Pisano: 19.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo posto cu ja naruciti kod staklara aqua ja cu napraviti jednu pregradu dugu 20cm i visoku 39cm da unutra stavijm pjeska i napravim jedno kopno ali je problem kako ce se kornjaca sada popesti pa sam bio malo istraživao i nasao sam jedan komad plastike jako savitljive ali sada cu da vas pitam dali bi se moglo sta iskoristiti od toga a i plastika i nije bas glatka možda bi i na to zalijepio malo sljunka ali sada da vas pitam dali bi se moglo iskoristiti evo ja slikao pa vi recite...oprostite zbog velicine slike ali morao sam staviti vecu sliku da vidite dali je dobro...plastika je ostala u kutu jednome malo je prljava ali bi oprao toi mogao bi to sjeci i tako ali sada neznam dali ispusta ikakve stetne tvari ili tako nesto slicno pa evo slike!!!
Pisano: 20.05.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ove dimenzije si trebao napisati naopako pregradu visoku 20 cm i siroku 39
e ovako bih ja to uradio kao na slici sto sam ti stavio znaci odsjekao bih jedan komad 10 cm sirine i 25 cm duzine,onda bih savio kao sto vidis na slici i samo ukopao u pijesak a ti naravno mozes zalikepiti sljunka ili necega sto god hoces veoma lahko i dobro
Pisano: 21.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a da tako sam i mislio napraviti...nalijepio bih na to jos malo nekih sitnijh kamenja sljunak da se lakse moze popesti!!
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo par slika da se vidi kako sam zapoceo...ono na vrhu damo di je ispucana plastika to sam sada sve lijepo odstranio i oprao sam tu plastiku...
Slika 1 Slika 2 (Slike sam morao staviti ovako zbog njihove velike veličine)
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
dobro si poceo samo trebas sada da zaoblis ove rubove kao sto je ovaj fabricki i ismirglas
a naj lakse ti je saviti plastiku sa onim pistoljem za topli zrak
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, ne znam da li si vec poceo sa izradom, ali ja imam bolju ideju. Steta je raditi ovakvu pregradu zato jer kornjaci oduzimas jako puno prostora za plivanje, 20 cm u duzinu nije malo. Osim toga, kada ti kornjaca odraste i ako bude bila zenka ovaj prostor joj nece biti dovoljan za polaganje jaja...
Ja bi na tvom mjestu napravio obicnu platformu iznad vode od stakla, ali ako bas zelis pijesak, evo jos jedne ideje. U akvariju mozes napraviti policu koja drzi pijesak, ispod koje ce kornjaca isto moci plivati. Ovu plastiku bas ne bi koristio jer ce ju biti problem dobro pricvrstiti, pogotovo ako je dosta savitljiva i nije gladka. Silikon bas ne drzi dobro hrapave povrsine. Sljunak je moguce gore zalijepiti, ali on ce s vremenom otpadati... Ja bi na tvom mjestu koristio staklo i za penjanje stavio staklene preckice.
Pisano: 23.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
stvarno dobra ideja Kori hvala kada budem narucivao novi akvarij reci cu da mi ovako nesto slicno napravi stvaro je super i da te pitam mogu li ovo postaviti u rubriku uradi sam ili ako ti nije tesko da ti postavis ljudi bi imali dosta koristi
Pisano: 23.05.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.