Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: URADI SAM :-) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma samo lagano sportski(sto bi rekli Bosanci) upijam znanje od ovih sto su rijetki i zanimam se sve vise i vise
Pisano: 03.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a nisam mislio sada da ja budem moderator nego da pomognem oko sakupljanja teksta,slika t tako tih stvari
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Nisam ni ja Kao sto vidis prihvacen ti je prijedog
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hvala puno Tito
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
malo je bezez sto nemate moderatore :S .. nez ovi vip clanovi sta su oni al ipak malo vas je aktivno ..
ne bih sad da nesto pametujem il slicno tome al pretezno su odgovori hladni , odbojni , mozda vam i to utice na aktivnost clanova .
Pisano: 19.01.2011
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Citiraj:
Nemoj tako... kada sam ja nabavila prije 6 god kornjače pitala sam sve i svašta, a da ne pričam koliko sam sigurno 3 godine davila sa svakakvim mogućim i nemogućim pitanjima, jer nije bilo toliko foruma i pisalo se na nekoliko stranica o kornjačama. Za mene je uglavnom sada sve rečeno, treba pregledati već postavljene teme (ima ih dosta),i dok ne dođe do nekih problema, bolesti ili slično nemam što pisati. Za chatanje postoje drugi forumi ili naša druženja, a za pitanja o kornjačama, odnos je - mi bi to mogli danas reći profesionalan. Isto tako se idrugi ponašaju. Odgovori su konkretni u granicama naših znanja, što ne znaći da su hladni i odbojni.
|
|||
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Moderatora ima, pitanje je samo da li se njihovo delanje uklapa u tvoja očekivanja...Aktivnost članova nije prioritet, već kvalitet i stručnost sadržaja. Po načinu komentarisanja rekao bih da si mlađa osoba i da nisi dugo aktivna na forumima, te je "pametovanje" koje ne opterećuje forum prihvatljivo... Ovde možeš naučiti dosta o kornjačama, a ako ti ne bude po ukusu, ima toliko drugih foruma koji će ti možda odgovarati...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
20 god al ipak mlad naravno .. ma dobar je i ovaj forum ostajem ovde ima zanmljivih stvari =)
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ova stranica ima sasvim dovoljno administracije...Tito, Stanikic, Hologram i ja, samo je problem sto nitko od nas nema bas vremena. Ja se vec ovime dobrovoljno bavim preko 5 godina i vjeruj mi nije nimalo zabavno ponavljati nesto sto imas u malom prstu kao papagaj samo zato sto su ljudi lijeni citati i traziti. Primarna funkcija ove stranice je edukacija tako da je moj cilj sto prije i ucinkovitije odgovoriti na sva pitanja uz sto manje potrosenog vremena. Kada imam vremena jednostavno organiziram okupljanje, nađem se s ljudima uzivo. Preko 90% ljudi izgubi entuzijazam za ovaj hobij kada nauci o osnovnoj brizi kornjaca i vrate se na stranicu eventualno ako nesto zatreba. Stvarno su rijetki oni koji se zadrze i postanu malo ozbiljniji hobisti. Usput, i ja imam 20 god :)
Pisano: 21.01.2011
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.