NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
78 korisnika su online (31 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 78

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 (2) 3 »

Re: Za početak . . .
Početni član
Početni član

See User information
Samo malo prijatelju !!

Na osnovu čega si napisao "svoja mišljenja o nama . . ." ?

Gdije sam ja spomenuo bilo koga drugog osim tebe, na kraju krajeva sve ovo što sam napisao je osvrt isključivo na tvoje rečenice ?

Mislim, odakle ti pravo "uvlačit" bilo koga drugog ?

Ovakvi postovi su zaista off i poštujući druge forumaše prestajem s ovom polemikom.

Čovjeu možeš reći svašta ali dirni mu ego i . . . , ali kao što rekoh - zna to i biti zabavno.

Pisano: 26.02.2009
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Vidim da se ti lijepo zabavljas na moj racun ali ne pada mi napamet da se spustam na tvoj nivo. Ja strogo zastupam svoje misljenje o pravilnom drzanju kornjaca i imam ozbiljan pristup hobiju, ti to zovi kak hoces. Mozes imati predrasuda koliko god hoces jer me ne poznajes, ali provokacijama na ovom forumu nema mjesta.

Početni član
Početni član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Kori
Vidim da se ti lijepo zabavljas na moj racun ali ne pada mi napamet da se spustam na tvoj nivo. Ja strogo zastupam svoje misljenje o pravilnom drzanju kornjaca i imam ozbiljan pristup hobiju, ti to zovi kak hoces. Mozes imati predrasuda koliko god hoces jer me ne poznajes, ali provokacijama na ovom forumu nema mjesta.

Ja se zaista ne zabavljam na ničij račun, na nivou sam kojem jesam, apsolutno podržavam pravo svakoga na svoje mišljenje, vjeruj mi - apsolutno, osobito kada je riječ o ovako banalnim stvarima, nemam predrasuda. Nije mi bila namjera nikoga, pa ni tebe, provocirati - dajem si za pravo da imam svoje mišljenje.
Evo ponovo sam pročitao svoje postove i ne vidim provokacije, ali ako ih ima - ispričavam se !

P.S.

Nisi mi odgovorio na postavljena pitanja ?

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
O suvišno žustra polemika,....Ali Kori je ipak u pravu...ja sam imao slučaj kada mi je grijać prasnuo zbog sličnog neiskustva... no na sreću kornjaće su bile van na sunčanju....Mnogi ne žele prihvatiti tuđe mišljenje i iskustvo zbog svog ega....ali taj ego obično zna da košta....

Pisano: 09.03.2009

Početni član
Početni član

See User information
Citiraj:

Pisano od: _POGLAVNIK_
O suvišno žustra polemika,....Ali Kori je ipak u pravu...ja sam imao slučaj kada mi je grijać prasnuo zbog sličnog neiskustva... no na sreću kornjaće su bile van na sunčanju....Mnogi ne žele prihvatiti tuđe mišljenje i iskustvo zbog svog ega....ali taj ego obično zna da košta....

Dakle, apsolutno prihvaćam tuđe mišljenje - pogotovo o stvarima gdje sam "tanak", kornjače su definitivno jedna od njih.
Mislim da je jasno iz prethodnih postova da se ovdje apsolutno ne radi o ne prihvaćanju tuđeg mišljenja nego lošeg osjećaja ( mog ) kada mi netko potpuno neargumentirano, onako svisoka, odmah na prvu, sugerira nešto a bez da me prije priupitao zašto sam nešto nekako napravio.
Pročitao sam gotovo sve postove na ovom forumu i moram vam reći da pojedinci ( ne govorim o stručnosti ) odgovaraju neznalcima ( svaka čast TITO, neznalcima a ne neznalicama ) na način koj se vrlo lako može opisati kao bahat i svisoka.
Opći dojam koj ostavljaju je loš i čovjek se zapita kog je klinca bilo što i pitao . . .
Koliko sam shvatio ova je stranica privatna, pravila ponašanja dakle diktira pojedinac - s pravom jer je sve ovo i plod njegovog truda, ipak, komunikacija na forumu zna biti ( pojedinci ) groteskna.
Ostavlja se dojam da forumom harači "klan" sveznajućih ( pojedinci - nadam se ) a svi ostali su manje vrijedni i lakše im je reći da pročitaju uputstvo s kutije nego ih pitati zašto, zbog čega, kako a onda možda i savjetovati.
Malo sam prošvrljao NET-om i našao još par "zdravih" mjesta gdje se mogu dobiti potrebne informacije.
Administratoru ovog foruma i svim članovima želim puno sreće u daljnjem radu.
Od mene na ovom forumu toliko, admin mi slobodno može otkazati korisničko ime i lozinku - više mi neće trebati.

Pisano: 10.03.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:
sugerira nešto a bez da me prije priupitao zašto sam nešto nekako napravio.

Tvoja je duznost da predstavis svoj akvarij, i da nam pri tome pomenes sve detalje koje bi smo trebali znati.
Sta ti ocekujes da te mi ispitamo sve pojedinosti o akvarijumu?
Kada predstavis svoj akvarijum nasa je duznost da ti napomenemo greske u samom njemu i najbolje nacine da se te greske isprave. Mi se time i bavimo, Kornjace.com nije sajt na kojem ces postaviti svoje slike i dobijati reci hvale za greske? Ne mi ovde nastojim da edukujemo ljude koji pocinju ili trebaju savjete u vezi ovog hobija. A ako ti nisi u stanju da podneses jednu tako banalnu kritiku onda ovo nije mjesto za tebe, a cisto sumnjam da ces i naci mjesto na internetu na kom ces dobijati hvale za svoje gerske? Mozda, ali mozda nisi prava osoba za ovakve forum? Ali hey, na kraju to je samo moje misljenje..

kktnxbye and good luck in your hobby

Pisano: 11.03.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: roan
Dakle, apsolutno prihvaćam tuđe mišljenje - pogotovo o stvarima gdje sam "tanak", kornjače su definitivno jedna od njih.
Mislim da je jasno iz prethodnih postova da se ovdje apsolutno ne radi o ne prihvaćanju tuđeg mišljenja nego lošeg osjećaja ( mog ) kada mi netko potpuno neargumentirano, onako svisoka, odmah na prvu, sugerira nešto a bez da me prije priupitao zašto sam nešto nekako napravio.
Pročitao sam gotovo sve postove na ovom forumu i moram vam reći da pojedinci ( ne govorim o stručnosti ) odgovaraju neznalcima ( svaka čast TITO, neznalcima a ne neznalicama ) na način koj se vrlo lako može opisati kao bahat i svisoka.
Opći dojam koj ostavljaju je loš i čovjek se zapita kog je klinca bilo što i pitao . . .
Koliko sam shvatio ova je stranica privatna, pravila ponašanja dakle diktira pojedinac - s pravom jer je sve ovo i plod njegovog truda, ipak, komunikacija na forumu zna biti ( pojedinci ) groteskna.
Ostavlja se dojam da forumom harači "klan" sveznajućih ( pojedinci - nadam se ) a svi ostali su manje vrijedni i lakše im je reći da pročitaju uputstvo s kutije nego ih pitati zašto, zbog čega, kako a onda možda i savjetovati.
Malo sam prošvrljao NET-om i našao još par "zdravih" mjesta gdje se mogu dobiti potrebne informacije.
Administratoru ovog foruma i svim članovima želim puno sreće u daljnjem radu.
Od mene na ovom forumu toliko, admin mi slobodno može otkazati korisničko ime i lozinku - više mi neće trebati.

Nakon sto sam procitao ovaj post, bio mi je prvi misao uciniti
uslugu i izbrisati ovaj profil sa svim njegovim postovima.
Dati na volju i ne trositi dalje vrijeme na ovako nesto.
Ipak, necu. Neka ostane tema, neka imaju drugi sto citati i neka bude primjer za buduce clanove koji imaju negativno misljenje poput roana.

Filipu prebacivati da mu je povrijedjen ego je apsurdno.
Taj tip je miran, povucen i prije ce se skloniti i ucutjeti nego
se upustiti u neku raspravu, kamoli svadju virtualnu.
Njegova ljubav za ovaj hobi ga je u zadnje dvije, tri godine
napravila od malog ignoranta koji nije zelio kornjaci dati zivu glistu iz "humani" razloga, jednog od sigurno najentuzijasticnog
hobistu za vodene kornjace. Njegovi postovi mogu biti sve, samo sigurno nisu zlomisljeni, arogantni ili bahati.

Arogancija, bahatost, ignorancija, drskost i sve ostale "vrline"
su luxuz koji su moj osobni privileg i koji ne djelim niskim drugim ovdje.
I ako je netko bahat i arogantan, onda sam to samo ja.
Svi su ovdje dobrodosli i svima se pokusaje pomoci koliko je moguce.
Ali necu dozvoliti da se ovdje otvaraju teme poput "igranje sa kornjacom".
Za te stvari trazite (citiram:) "zdravije stranice". (kraj citata)
Nisam se mjesao u ovoj temi bas iz razloga da je Filip (Kori) sam "sredi".
Unatoc svemu nemogu odoljeti i par rijeci prema roanu osobno uputiti.
Po pisanju predpostavljam da si najmanje 30 i kusur godina star.
Reagiras na obican savjet, na obicnu primjedbu kao neka
umisljena teenagerka iz losih americkih serija.
Od svojih 16 postova si 9 napisao ovdje u prepucavanju sa Filipom zbog njegovog savjeta kojeg ti je uputio.
Da si se nasao od mog nekog posta uvrijedjen, pa da covjek i shvati (kad je ...98% ljudi uvrijedjeno kad im ja nesto kazem).
Ali bas od Filipa ...
Onda si sav sretan sto mene mozes ispraviti zbog garamticke greske u jednom postu.
Nije da mi smeta ili da me vrijedja, daleko od toga.
Ali mi je glupo kad se ljudi uvjek na to pozivaju, a znaju, ili bi barem trebali znati ako su citali par mojih postova, da nisam
rodjen u HR, te da sam samo Austrijsku skolu pohadjao i
stime nikad Hrvatski nisam ucio pisati.
Nekad cak i zapamtim gresku u pisanju na koju me se upozori.
Ali me cudi na koje stvari obracas paznju i trosis energiju
umjesto da prihvatis neka upozorenja koja ti se ovdje pisu.
Kao zensko neko kad joj dva tri dana u mjesecu nije dobro.
Vjerovao ili ne, ovo ti nije misljeno kao uvreda, nego samo sugestija od jednog koji je sa strane citao temu.
Ali eto, svako onako kako misli.

I da, ova stranica jeste privatna. Napravcljena od mene.
Pravila i zakone odredjujem ja i ljudi kojima dam ovlast onoliko koliko ja smatram da je potrebno i dovoljno.

Temu kljucam za koji dan.
Zahvaljujem da zeljama, i uzvracam
takodjer srdacno sa puno uspjeha u daljenjem hobiju.

Pisano: 11.03.2009

Regularni član
Regularni član

See User information
iskreno, prihvatio bi i aroganciju i bezobrazne odgovore (sto ovdje cak niti nije slucaj),sve dok dobivam odgovore na svoje pitanja o kornjacama, koji im pomaze.
roan,nisi u pravu.tocka

Pisano: 12.03.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Hvala svima na podrsci! Zao mi je sto je uopce doslo do ove situacije, a jos mi je vise zao sto razlog nije opravdan. Ja svima odgovaram na isti nacin i ne vidim razlog zasto bi roan imao poseban tretman. Vecina ljudi prihvati savjet, ali uvijek ima onih koji ne zele priznati gresku, a na greskama se uci. Niti ja na pocetku nisam znao sve, godinama sam stjecao svoje znanje o kornjacama i akvaristici citajuci i slusajuci savjete starijih kolega. Nije ugodno cuti da si pogrijesio, ali ipak treba imati karaktera i prihvatiti komentar, jedino tako mozes napredovati.
Osnovni cilj ovog foruma je pravilna edukacija ljudi o kornjacama. Ako netko negdje grijesi to mu nece biti presuceno samo zato da se on ne bi uvrijedio. Forum bi tako izgubio svoj edukativni karakter, istina je da bi mozda bilo vise aktivnih clanova, ali to nije poanta.

Ja sam ovdje da educiram i pomazem ljudima, ne da ih vrijeđam. Moji odgovori i komentari su izravni jer nemam previse vremena za uljepsavanje i razmisljanje kako ce netko reagirati stoga ih nemojte shvacati osobno i uzimati ih za zlo.

Pisano: 13.03.2009

Početni član
Početni član

See User information
POZZ,
jučer smo nabavili kornjačicu-DORU,mahom sam sve teme prošla,međutim nigdje nisam našla ništa vezano za otrove,konkretno raid protiv komaraca-aparat što se ušteka u struju.na uputstvu piše da je jako otrovno za vodene organizme i/ili akvarij prekrit ili maknit...sad,meni je ovaj proizvod nužan u stanu,molim savjet...
nadalje,u pet shopu prodavač je rekao da kornjačici dajemo 2 puta jest po mrvicu-kaže kroz prste.kako smo mi kupili hranu u štapićima,zanima me koliko je to..moja je ili gladna,il proždrljiva il znatiželjna nakon tog jednog štapića,hoće još...kažem da je kornjača u nas od jučer,tako da i ako sam dala više 1-2 štapića mislim da joj se ništa ne bi trebalo dogodit ,hvala

Pisano: 28.06.2009

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum