Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: vrsta kornjace-pomoc |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nemoj dirati kornjace dok nenarastu dovoljno, kornjace od 5-6cm su jos skroz mlade, postace zrtve macke, ili neceg drugog, drzi ih u akvariju i tek za dvije godine pocni razmisljati da ih drzis preko ljeta vani. ne sikiraj se za kukce, kao prvo tesko ce ih kornjaca te velicine uopste uloviti zive, kao drugo to im je prirodna hrana.
Problem ti je macka. Njoj mogu postati vrlo lako zrtve. Drzi kornjace unutra dok su jos tako male. Sve ostalo uzaludno je razmsiljati dok su tako male.
Pisano: 01.07.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
koliko velike trebaju bit da ih pustim jer ih drzim u ''akvariju'' duzine 43cm visine 15cm i sirine 27 cm a evo i slika
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
smjestaj ti je jako jako los sto prije nabavi veci akvarij i pravilnu filtraciju, grijac i rasvjetu,
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
sutra kupujem mali akvarij od 21 litre sa filterom grijacem i rasvjetom.to mi je do 9 mj kad mi stari dolazi s broda onda cu kupit normalni akvarij
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hmm 21 l je jako malo...ali ajde posto planiras mjenjati ubrzo onda uredu...ali kada budes kupovao veci akvarijum cilja da bude bar 100litara i vece... ako hoces da kornjaca ima uslove koji su potrebni...
Takodje..gdje ti je grijac? filter? a sto se tice rasvjete kako vidim imas samo jednu obicnu sijalicu...sto je ok za grijanje kopna..ali BI BILO preporucljivo da nabavis jednu UVA/UVB lampu koja je pozeljna.
Pisano: 03.07.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ejjjjj....
slike su ti dosta mutne....pa se baš dobro i ne vidi! koliko sam uspjela vidjeti to su ti žutouške..... al ti to još provjeri...!!! ....zzz iz bjelovara.....
Pisano: 17.07.2008
|
|||
by: marijana
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
dali je narmalno da kornjace kad jedu meso(ili bilo sto)da rastrgaju hranu ili je u komadu progutaju ???
Pisano: 20.07.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako je komad dovoljno veliki da moze progutati,
progutaju u komadu, ako je prevelik trgaju komad po komad.
Pisano: 20.07.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
imam problem.naime ja drzim kornjace vec 2 i po mjeseca i nisu nista narasle.nakon koliko mjeseci pocnu rast??
Pisano: 21.07.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.