Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: EEJ:)) |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pozdrav kao prvo!
I ja sam novi ovdje- kako vidim kao laik, to su crvenouhe kornjače, a latinski će ti napisati @Tito, @Kori ili netko od ovdje admina. Doduše, budući da su se uplašile kad si ih slikala i uvukle glave, možda su i žutouhe?! Budući da ja nemam namjeru pametovati, ali daj se riješi tog čuda od plastike čimprije stigneš, jer po meni je sramota da još uvijek dozvoljavaju prodaju takvih gluposti, ali to naravno, nije tvoja krivica!
Pisano: 05.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
eee,nije crvenouha....dugo san cekala da izvuku glave,ali eto,bas su se pripale:)
Naravno da cu se sta prije rijesit toga,one jadne ionako pokusavaju same izac stalno,ali jos je tuznije sto su mi u pet shopu rekli kao da je to do 2.godine starosti za njih ok:)) ......joj:(
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobro dosla na forum, postavi slike na kojima se vide vratovi pa cemo ti reci koje su vrste.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
WELCOME, ili dobrodosla!Super su kornjacice, koliko se ja razumem u kornjace po oklopu bi rekla da nemaju jos ni godinu dana...ali owo sto si spomenula 2 godine nisam te razumela...uziwaj!!!Kako se zowu?
Pisano: 06.09.2008
|
|||
Kornjace su naj najlepse ziwotinje na swetu!!!!
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ana mislim da ih trebaš slikati odozdo....po šarama ćeš znati koja su vrsta...evo uporedi šare i znat ćeš....
Dodaj datoteku: Trachemys scripta elegans-ili Crvenouha kornjaća.jpg (16.82 KB) Trachemys scripta scripta- ili utouha kornjaća.jpg (14.88 KB) Trachemys scripta troostii- ili trustova kornjača podvrsta utouhe.jpg (12.98 KB)
Pisano: 08.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nadam se da ćeš sada moći sama odrediti kojoj vrsti pripadaju tvoje kornjaće.....Bog
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Trachemys scripta troostii- ili trustova kornjača podvrsta Žutouhe Pa bas i nije, tocnije je reci podvrsta roda Trachemys. Isto treba napomenuti da pjege na plastronu (trbuhu) nisu pouzdan pokazatelj podvrste.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da Kori upravu si podvrsta roda Trachemysa, a što se tiće pijega ja sam ćitao da mogu biti dosta vjerodostojan pokazatelj, sad nisam neki stručnjak pa nemogu biti siguran jedni kažu vak drugi nak ali u svakom slućaju treba obratiti pažnju i na pijege
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Voleo bih videti gde to o pegama na trbuhu piše.
Pisano: 09.09.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.