Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Uredivanje |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav (duze se vremena nisam ovdje pojavio)
Uredjaj akvarijuma je relativno lagan. Prvo da imas odgovarajucu rasvjetu. Kao "ukras" mozes razne stvari staviti. Osobno volim da izgleda sto prirodnije, bez nekih velikih umjetnosti, znaci na dnu stavi akvarjsko sitno kamenje (ili pjesak). Za pozadinu koristi takodjer one slike koje se koriste za akvaristiku. Napravis od kamenja kopno, ubacis koje drvo unutra i to sve izgleda onda ljepo prirodno. Evo ti slika jednog od mojih akvarijuma.
Pisano: 26.07.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Eto odgovor si dobio, Tito me je prestigo ovaj put ^^
Pisano: 29.07.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
noro urejen akvaterarij,
lude kornjače, i ja bi jih imao
Pisano: 30.07.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo i ja da se pridruzim uredjivanju tako sto cu pokazati neku moju ideju. Unapred se izvinjavam za kvalitet slika posto nemam fotoaparat nego samo kameru pa su slike malo losije... Inace i moj ljubimac je muzijak crvenouhe kornjace, star oko 2 god. trenutno zivi u terarijumu sa kamenim i drvenim ostrvom i zapreminom vode oko 120 L.
Pozdrav!
Pisano: 08.08.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobrodosao na Kornjace.com :D
Lepo izvedeno i svidja mi se ideja.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala bolje vas nasao, inace sajt je odlican, sve pohvale. Cim budem imao jos lepih fotki rado cu ih podeliti sa vama. Pozdrav...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobro dosao i do mene,
Akvarijum je ljep, ali bio bi ljepsi da ima podlogu neku. Ali to je osobno moje misljenje. uzivaj
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Razmisljao sam i ja o nekoj podlozi ali sam lose prosao kada sam probao recimo pesak jer se lako prljavstina zadrzava na njemu pa se brzo usmrdi. A u nekoj knjizi sam procitao da je lose stavljati sitan sljunak da kornjaca nebi pojela sitno kamenje i uginula (to neznam da li je istina). A ovako bez icega mi se cini da ga je izuzetno lako odrzavati je prljavstina naprosto sklizne u usisne cevi filtera. Ako postoji neka podloga koju bi bilo lako odrzavati molim vas da to podelite samnom. Unapred hvala.
Pisano: 09.08.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
I zaboravio sam da pitam jednu stvar, nisam to nasao na vasem sajtu, da li je moguce drzati kornjace i ribice zajedno i ako jeste koju vrstu ribica preporucujete? Posto kornjaca lovi ribice pa neznam kako bi to funkcionisalo.
Pisano: 09.08.2007
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.