Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Zarko :) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Izgleda dosta prirodno. Onaj nalepljeni termometar u pozadini, koju temperaturu meri?
Pisano: 26.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Stavi sliku cijelog akvarija kada ces moci. Ako se ne varam ova biljka je Cabomba aquatica? Ona moze posluziti za hranu, ali tesko da ce ti uspjevati u ovim uvjetima. Trebala bi biti posađena i treba joj uzasno puno svjetla...
Pisano: 27.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Taj meri temperaturu na kopnu. Imam takav koji meri i temperaturu vode.
Ne, to je rogolist(Ceratophyllum demersum) ima ga u popisu hrane. Kornjaca ga gricka pomalo, za sada jedino bilje koje jede. To sam kupio jer mi je prodavacica rekla da je najlakse za odrzavanje i da ne mora da se sadi. I za sada raste koliko mi se cini, samo sto ga kornjaca unistava non stop ga cupka, ali jeftino je pa cu mu ga stalno kupovati, a lepo izgleda u akvarijmu.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
jel i kod nas ( u zagrebu i okolici) rogolist jeftin
? jel istina da se ne sadi? ja bih isto nešto ubacila u akvarij a moj ždero sve ždere po redu , neredu i abecedi
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ne znam koliko je u Zarebu, ali ovde je nekih 0,35 evra ta jedna grancica, bila je najeftinija u toj radnji. Ja je nisam sadio i za sada nije se osusila cak i raste, samo sto je ovaj kida, tako da sam bacio 2 opustosene grancice
A planiram kasnije kada nabavim veci akvarijum, da i posadim neko bilje ili bar da pokusam.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ne znam bas koliko je mjerenje tog termometra vjerodostojno. Koliko znam on mjeri temperaturu stakla na kojem je zalijepljen... Ova biljka nije Ceratophyllum demersum, tvrdi rogolisti nemaju ovakve razgranate listice, vec list samostalno raste iz stabiljke u obliku roga. Ovo je neka Cabomba po meni, progooglaj malo pa ces vidjeti razliku. Ali u svakom slucaju to je dobra biljna hrana. Citiraj:
Rogolist cesto imaju pet shopu, ali nije na prodaju. To ces prije nabaviti od nekog akvariste sa akvarij.net-a. Istina je da se ne sadi.
Pisano: 29.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Danas cu pitait u tom pet shopu sta je tacno, posto sam ja to sam zakljucio :)
A za termometar sam bas hteo da vas pitam da li moze taj, ali sam zaboravio. Hvala, sutra cu kupiti onaj obican. I postavicu danas valjda jos slika, nikako da kupim baterije :)
Pisano: 30.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Upravu si Kori u pitanju je neka vrsta Cabomba, tako je pisalo dans u toj radnji. Kupio sam drugi termometar i kupio sam pored one ribice sto se lepi za staklo, koja je vec tu nedlju dana i jos 5 ribica, 4 gupija i jednog onog sa brcima ne znma kako se zove :)
Evo jos slika, nemojte mi zameriti malo je izmuljano staklo iznad vode, a ne znam sa cim to da ocistim.... NIsam bas neki fotograf
Editirano od TITO on 05.05.2010 15:54:34
Editirano od TITO on 05.05.2010 15:55:26 |
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
i kakva je situacija sa kornjačomi ribama, mislim na gupije, znam da ancistruse ne dira...?a jel dira bilje?
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.