Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: Krv u akvarijumu, nešto viri ispod repa |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
sad se ja pitam, što kada (ako) se opet dogodi erekcija ili je li se uopće može dogoditi opet?
stanikic@- misliš film Teeth, gledao sam ga, stvarno ko je to smislio ima previše slobodnog vremena...
Pisano: 28.12.2009
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jeste, "Teeth". Nije film ništa posebno sem tog jednog iznenađenja. :)
Kornjača će biti jako srećna, ako bude opet imala šanse za tako nešto.
Pisano: 28.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ma kakva erekcija, nema sta da mu bude u erekciji kad je otpalo. ma samo mi jos to fali da ima erekciju ponovo pa da ga ona lujka opet ujede. ne ne ne, tacno bi ga odnela na kastriranje...
a ja ne mogu da docekam sutra. nahvatala sam onog profesora na veterinarskom i zakazao mi je sutra popodne da ga donesem. ne mogu da docekam da mu se to sredi, dusa me boli, vezala sam se ko da mi je rod neki. znam da sam kreten. a tako me trema hvata samo da sve prodje ok. naravno cim se vratim javljam sta je bilo i kako smo prosli.
Pisano: 29.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
e ovako, prvo Dule je jutros jeo, doduse samo tubifleks ali s obzirom da nije jeo 17 dana i to je odlicno.
drugo je da smo bili na veterinarskom fakultetu, primio je 2 injekcije, nemam pojma sta, rekao mi je veterinar al na latinskom. takodje mi je rekao i da mu ne mazem vise ni med ni jod, jer je rana zarasla a otok se malo smanjio nego da kupim gentamicin mast i da mu mazem 2 puta dnevno i zakazao mu je kontrolu za 7 dana. pitala sam ga i dal smem Suzy da vratim kod njega, rekao mi je isto sto i ti, da to nije pametno. njoj sam danas kupila malo veci akvarijum, za prvu pomoc, od 40 litara (znam da je mali ali da ne bacam pare zbog 7 dana), do sada je bila u malom, malom malom. kupila sam joj i grejac i preciscivac, samo lampu nisam al sam joj stavila sobnu (opet, prva pomoc). eto da javim sta je bilo... e sad znam da nije vezano za ovu temu, ali dok cekam oporavak, hocu da narucim pravljenje akvarijuma. dal su ok dimenzije 150x50x50? imaj milosti, prostorija u kojoj ih drzim ima 18 kvadrata :))) samo to me zanima to, pa kad sredim Duleta smoricu vas oko smestaja :D
Pisano: 30.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, drago mi je da je kornjaca bolje i da se ovo polako privodi kraju!
Akvarij dimenzija 150*50*50 cm bi bio sasvim solidan smjestaj za 2 kornjace. Postoje razliciti nacini kako sloziti akvarij kako bi ga maksimalno iskoristila i ustedjela. Savjetujem ti da za pocetak procitas ove clanke pa otvoris novu temu gdje ti mozemo pomoci oko smjestaja: Smjestaj za vodene kornjace
Pisano: 31.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ma naravno, samo me je zanimalo dal da narucujem akvarijum tih dimenzija dok cekam ovo, a kad to zavrsim onda da ga sredim. naravno da cu da otvorim novu temu, uostalom zato i ste i odvojili za bolesti, smestaj, hranu i td.
hvala vama na strpljenju, posto znam koliko sam dosadna :)
Pisano: 31.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja moram da iskritikujem to što ne znaš zašto i koje je injekcije dobio (kad uzmemo u obzir kakvh lekara i veterinara ima). ccccc :)
Pisano: 01.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
pa nisam ja kriva sto ne znam latinski :)
posto ne znam dal me zezas ili stvarno skenirala sam karton koji sam dobila pa ako mozes ti procitaj. inace mazem mu to sto mi je rekao i danas mu je to u ravni sa repom, cak se malo i povuklo unutra sto je super. poceo je da jede i racice uz tubifleks. necu da baksuziram, ali izgleda da se poboljsava... ovo sto znam da pise je: kornjaca nalaz: prolaps penisa ?????????????? 0,2 ml ????????????? 0,2 ml (to su injekcije al koje ne znam) preporuka: gentamicin mast kontrola za 7 dana hahahahhaa kako sam smesna, ko da ste ludi pa ne vidite sami...
Pisano: 02.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Lijepog rukopisa...:D
Pisano: 02.01.2010
|