Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Oklop |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ljudi,ja bih se takodje ,da kazem zalila, na moje kornjacice.Male su jako imam ih,pa sutra ce biti mesec dana od kako sam ih kupila.Imam muzjaka i zenku,pa da bude interesantna situacija zenka je poprilicno veca od muzjaka.Sad je najveci problem to sto ona kao da njega bije stalno mu se pentra po oklopu ponekad ga gricne,ja iskreno mislim da je on sada istraumiran i ne jede mi vec 2 dana.Mozda jede on kad ja odem iz sobe ali ovako kad mu ja dam hranu izbacim zenku napolje da se nebi otimala oko hrane ,on ni tada ne jede.Zvala sam veterinare mislim da se zovu Beovet II i rekli su mi da nemaju iskustva sa kornjacicama i da pozovem veterinarski fakultet.Ja iskreno ih nebi vodala po Beogradu da ih maltretiram jos uvek su male one i necu da ih frustriram ali da li bi mi neko rekao sta bih trebala da radim.I jos nesto oklopi su im jako meka,vide elasticki a najvise oko repa mnogo se savijaju i da dodam da mi muzjak (mali-problematicni) stalno zmirka.Obratila sam paznju na oci dal ima skramu ali nista slicno vise mislim da je istrpljen od nejela i ne znam kako da mu pomognem da jede i da mu se vrati apetit kao sto je pre imao.Moze li neko da me posavetuje ili preporuci nekog veterinara koji ima pojma nesto.Hvala vam unapred
Pisano: 28.05.2011
|
|||
|
Re: Oklop |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pročitaj više o bolestima, prehrani i smeštaju u prozoru "O Kornjačama" ovde sa leve strane. Onda otvori novu temu u adekvatnom podforumu i opiši nam više smeštaj i opremu koju imaju. Kornjače su ti verovatno premale da bi mogla utvrditi pol. Moguće je da imaju poremećaj oklopa usled nepravilne ishrane i smeštaja, + još poneki problem. Dakle, pravilan smeštaj, pravilna ishrana, pravilna oprema (grejač, UVB lampa, kopno za sunčanje, vitaminima bogata hrana, ...) su rešenje njihovog problema, ukoliko već nije kasno.
Pisano: 29.05.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.