Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Pomoc |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
e vidis kako se lahko razbole pogotovo bez uvijeta...tako je i meni bilo... ZIVOTNA LEKCIJA
Pisano: 05.11.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zašto ne izlazi na kopno?
Pisano: 20.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Nezzz...Prije dok nisam imala grijac stalno je bila na kopnu,vjerovatno joj je temperatura nije bila pogodna,ali kad sam nabavila grijac skoro se nikad ne penje na kopno......
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da li imaš potrebnu rasvijetu?Kolika je temperatura na kopnu?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Da imam uvb lampu.........temperatura na kompu je 3 stepena veca neg u vodu tj.23stpena.......Stvarno neznam st a joj jeeee!!:(
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Temperatura vode za mlade kornjače mora biti 25-27 stupnjeva.Kopno 30-35 stupnjeva.
Pisano: 21.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Emina, pod hitno moras ugrijati kornjacu ako zelis da se situacija ne pogorsa! Od grijaca nemas nikakve koristi ako ne grije na odgovarajucu temperaturu. Nije mi jasno zasto nisi poslusala nase savjete i drzala kornjacu na toplom.
1. Temperaturu vode namjesti na 28 stupnjeva. Temperaturu provjeri akvarijskim termometrom! 2. Temperaturu kopna povisi na 35 stupnjeva (sa nekom jacom lampom, pazi da ne stavis pre jaku!) 3. Kada preko noci ugasis lampu prekrij akvarij sa necime (ali ostavi manji dio otvoren zbog zraka i ventilacije) 4. Kornjacu hrani sa slatkovodnom ribom, pilecim srcima, jetricom. 5. Kornjaca ne smije biti izlozena propuhu! Poslusaj ove savjete i javljaj kako je kornjaca!
Pisano: 21.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
1.Temperatura vode je 28/29st.Imam termometar
2.Imam UV lampu ali neznam kako izmjeriti temo.na kopnu.... 3.To radim i otavim mali dio otvoren.... 4.Radim je granulama,a ponekad graskom,mesom,i zivom hranom. 5.I nije,ona je u mojoj sobi pored vrata....u sobi imaju prozori ali su uglavnon zatvoreni.... KOrnjaca je mnogo bolje,vise se ne povija u stranu samo malo...2 puta sam je kupala u toploj kamilici,mislim da joj je to malo pomoglo:D
Pisano: 25.11.2009
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
uzmes termometar iz vode i stavis ga na kopno....naravno dalje od sijalice...i vidjeti ces temperaturu kopna
Pisano: 25.11.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.