Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Zakopavanje kornjača |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
to sam napravio ! ja ću njih pustit same da se zakopaju ali to su male kornjače pola godine imaju pa neznam kolika treba bit debljina zemlje ??
Pisano: 10.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
na kornjačinim kandžama se skorila zemlja ja im to kreno skidat kad ona se da izvinete na mene popišala ! ja ju pustijo , a kad je ona počela bježat ! neznam zašto ??
Pisano: 11.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
pa nije ti kornjača mačka ili pas da će se maziti s tobom...to je sasvim normalna reakcija da bježi od tebe tj. da ide svojim putem...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
nisam je htio mazit munjozu htio sam da njoj bude lakše !!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
dali je štetno za kornjače ako sam ih ja sam potrpao sa lišćem ali nisu u hibernaciji ?!
Pisano: 12.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Nema ih potrebe zatrpavati liscem, zatrpat ce se one same vremenom. Mislim, nece sad umrijeti ali najbolje je da se same smjeste.
Pisano: 13.10.2012
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Mog mužijaka sam prije 5dana stavio da hibernira i ista je bila rekacija kad sam ga uhvatio i htjeo da stavim u hibernaciju-popiškio se na mene to je znak da je očigledno moraš pusttit a ti toni123 nemoraš brinuti za svoje male čančarice...
Na vrhu mi je slama i kad sam ga stavio samo je pobjegao u ćaošak i uvukao se u oklop vremenom će se uvlačiti sve dublje i dublje kako temperatura pada u podrumu i on s vremenom ide sve dublje i dublje mislim zavlači se... :D :D.... nemam problema s njim jako je dobar.. hehe |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ja živim u primorskoj Hrvatskoj ! Znači ja da njih samo pustim i kad dođe vrijeme one će se same ukopat ! i u zadnje vrijeme su spore slabije se kraću ?? zbog čega ?? i da skoro ništa ne jedu !! isto molim odgovor ako znate ?? ja sam čito po forumu da treba im prestat davat hranu ali one same neće da jedu !!
Pisano: 17.10.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa neće jesti kada počinje hladno vrijeme, to je sasvim normalno. Sada prazne crijeva i pocinju hibernirati. Sporije se krecu zato sto su hladnokrvne zivotinje, tj. temperatura tjela im je kao i temperatura okolisa, i samim time kad im je hladnije metabolizam im se uspori i trome su.
Pisano: 17.10.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.