NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
68 korisnika su online (20 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 68

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 2 3 4 (5) 6 7 »

Anonymous
Re: Mala pomoc
Eto tek sad nemam niti jednu......

Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Jako mi je zao, ovakve se stvari nazalost jako cesto događaju i ljudi u vecini slucajeva nisu niti svjesni opasnosti

Pisano: 27.07.2012

Anonymous
Tek sam se sad smirio od plača bogami.Samo da znaš kako mi je žao koda sam izgubio najboljeg prijatelja taman sam mu dao ime KORNI-.....i tako samga često zvao a osvetiću se tom psu znam koji je bude kod moje komšinice ona ga tjera al on je uporan i često se vraća ja sam rekao svima da ću ga UBITI kamenjem za osvetu KORNIJA.... pa nek me i proglase da sam lud al ću ga ubitii na MRTVOOOOOOOO...........

Anonymous
Ali mi je otac obećao donijet drugu pa će mi složiti dobar smještaj da ne može ući ni mrav a kamoli pas......a nako ja slučajno na prozor i vidjeh ali bilo je to kasnnoo išao sam za njim i vidio svog KORNIJA u njegovim ustima kako ga gnjiječi.......................

Anonymous
Evo me ponovo plačem nemogu da se smirim čim pogledam onu kutiju sa piljevinom odmah se sjetim Kornija....

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Ubijanjem psa neces nista napraviti osim uzrokovati patnju kod jos jedne zivotinje. Tesko je uopce zamisliti da bi netko tako nesto napravio, pogotovo kada volis zivotinje. Nazalost nisi dovoljno zastitio smjestaj, pas se samo ponasao kao pas i nije za to kriv.

Sada kada si informiran da je Testudo hermanni zasticena vrsta sljededceg ljubimca ne bi trebao uzimati iz prirode vec ga nabaviti iz uzgoja.

Pisano: 29.07.2012

Anonymous
Dobro ipak ga neću ubijati nije on kriv što ju je pojeo....

Anonymous
Hey imam jednu DOBRU VIJEST:
Juče sam saznao da jedan čovjek u mom gradu ima kornjače otišao sam do njega i uzeo jednu odraslu jedinku koja treba da položi jaja.Rekao mi je da je kornjača stara 19 godina i da je jako pokretljiva što sam i primjetio sada sam napravio dobar smještaj sa mrežom odozgo tako da pas ne može ni njušku staviti a kamoli glavu..

A malo sam je posmatrao i ugledao da danas čitav dan nije jela čovjek mi je rekao da je to možda zato što je promijenila vlasnika i nije se još pripitomila na novi smještaj..

Taj čovjek je prijavio sve svoje kornjače u ministarsto i dobio sam papire sve.. :D :D

Kanije ću postaviti slike moje kornjače i ne bih rekao da ona ima 19 godina čini mi se starije...

Nadio sam joj ime KORNI po mojoj staroj kornjačici..

I da li mi neko može dati linkove o inkubaciji i ššta treba da učinim kad ona položi jaja....

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Mirnes zao mi je tvoje kornjace...ali to ti je dobra pouka za dalje. Sve one price o zastiti kornjace od vanjskih grabezljivaca sad su se pokazale istinite.
Psu je jednostavno doci do kornjace ako je ona slabo izolirana mrezom, zato treba mrezu dobro ucvrstiti, a i ta mreza mora biti deblja (bolja je zica).
Pas nije kriv, ubuduce ga samo potjeraj ili polij iznenada vodom da se prestrasi; vremenom ce odustati obilaziti oko nastambe.
Sto se uzgoja kornjaca tice, mislim da ti za uzgoj treba dozvola ministarstva...tako je kod nas. Inace ti je to kaznjivo zakonom.
A za uzgoj kornjaca potrebno ti je puno znanja jer male kornjace puno su zahtijevnije od velikih i mogao bi jos vise plakati kad ti one pocnu ugibati. Moj bi dobronamjeran savjet bio da se zadrzis na velikim jedinkama i uzivas u njihovom drustvu.
Jer jos jedan veliki problem ces imati: kamo s malima? Ne smijes ih vracati u prirodu, a ne smijes ih ni dijeliti okolo bez papira, a kamo li prodavati...
Velike kornjace su puno interesantnije od malih, samo ih treba promatrati:).

Pisano: 31.07.2012

Anonymous
Hvala na žalosti mog malog Kornija
Da ove velike su jako zanimljivije od malih puno su brže i sve to al imam jedno pitanje jer si ti iskusan/a ..
Nju (moju veliku kornjaču) sam uzeo prije 3 dana sve od tada ništa ne jede šta da radim šta da joj dajem ja sam nudio banane,krastavce,paprike, čak i one male crviće što se kupe u kutijicama,onda lubenicu,dinju,travu (raznu),paradajz... neće ništa zabrinut sam takođe..

Upravu si za male kuda ih kada se izlegu ja bih sebi ostavio prvo leglo (koliko god da ih je) a šta sa drugim i narednim leglima...

I imaš li ti kakve linkove o inkubaciji i to sve.. :D

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum