Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: konačno akvarij |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da li bi mi onda uspijevyala u mojoj vodi pošto ja nisam dodavala nikakva sredstva protiv kamenca za pripremu vode za akvarij? ima li tog kupiti u pet shopu? što biste mi preporučili za podlogu? da li pijesak otpada pošto je ona pumpa na dnu točno pa da se ne ošteti?
probat ću pogledati u jednom parku u gradu gdje ima jezerce za vodenu leću. zanima me koliko mi nje treba za u akvarij'
Pisano: 01.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vodena leća se nevjerojatnom brzinom širi. Oko 3-4 listića, jer će se iz ta 3-4 listića razviti ostalih 20. Ne treba joj nešto puno svjetla, ali dovoljno da se može razvijat. Samo pazi ako se previše namnoži i prekrije cijelu površinu vode u vodi će nastati djelomična tama.
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ok. probat ću nabaviti vodenu leću. koja još biljka može osim nje? što je s lopočem?
mislite li da mi je pametnije staviti onaj sitni šljunak ili da nabavim oblutke? htjela bi im staviti ovo šljunka što imam pa me zanima smijem li to dok je filter upaljen ili ga ipak moram izgasiti??
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mislim da nije pametno stavljati šljunak dok pumpa može lako do njega. Može osim vodene leće i vodena kuga, koja je i plutajuća, a može biti i u podlozi, također ne zahtjevna.
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
valisneria, super izgleda u akvariju, raste ko šašava
|
|||
I'm free of all prejudices, I hate everyone equally.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa nije to tako jaka pumpa, mislim da ne bi usisala šljunak, pa što da onda stavim kad ne mogu ništa? pumpa će tako i ostati na dnu. smije li se to mijenjati dok radi pumpa ili se mora izgasiti da se stavi podloga?
skroz mi se nakosila kako je one guraju.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Moraš ugasiti filter dok stavljaš šljunak, naravno. Ja inače ugasim i grijač i filter kad čačkam po akvariju...nikad ne znaš
|
|||
I'm free of all prejudices, I hate everyone equally.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
imam problem sa kornjačama
grizu akvarij u kantunu di se čini da je kao silikon. pumpu su skroz nakosile i neznam kako da ih spriječim. što savjetujete. onda smijem li ili ne staviti šljunak?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo ovako sam pokušala učvrstiti pumpu ali se isto uvuče manja iza nje i grize silikon od akvarija. da li ga može tako oštetiti? da li da stavim onaj šljunak što imam ili ne zbog pumpe koja je na podu? kako da je spriječim da grize?
Pisano: 02.04.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.