Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Raphael |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
![]() ![]() ![]() |
Pa mene nisi nikad ni slusala
![]() Niti ces vjerovatno ikad cuti. Mozes me samo citati ... naravno, samo ako hoces. A mozes i mene preskociti i citati one koji ti govore onako kako ti odgovara, bez obzira bilo li to tocno ili ne. ![]()
Pisano: 21.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
![]() ![]() ![]() |
A dobro je...umes lepo...onako intelektualno da bocnes... :)
Udaljili smo se od teme jako tako da... over and cut Jel normalno da kornjaca spava popodne? Ono kao posle rucka...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Da odgovorim ja ili ces cekati nekoga tko zna vise od mene? ![]()
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
![]() ![]() ![]() |
E nemoj da si.....
Kazi mi...? ________________________________________________________ Sada sam pricala sa jednim aquamenom i ubedjuje me da uzmem spoljni fiter...ali da on napravi posebnu pregradu za njega u okviru akvarijuma...!? I rekao mi je cenu koja je jaaaako mala...nesto mi tu ne stima...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
![]() ![]() ![]() |
Citiraj:
Ako je kornjaca apatcina, ako samo spava, onda nije dobro. Normalno je da se u pol dana sunća. A vidiš da počinje preterano samo spavati, ako vidiš da umanjuje apetit onda je to znak da nešto nije u redu. Citiraj:
Ovisno o akvarijumu kolikii je veliki, po tome gledas velicinu filtera. Ti samopravljeni filteri znaju biti dobri ako ih netko napravi tko zna. Ja osobno radije volim kupljeni, vanjski filter.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
![]() ![]() ![]() |
Ne, apetit joj je super, cim me vidi ona dolazi gore i gleda me onim okicama...
Malopre je videh kako stavlja kamen u usta, ali odmah ga je izbacila jer sam naisla...Jel bi trebala da izbacim kamencice ili sta...? Kamencici jesu sitni, ali ne bas toliko. Zabrinula me sad uzasno...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
![]() ![]() ![]() |
ne bi trebala brinuti sto svasta hoce da proba da jede i meni su obadvije na pocetku grickale i ovaj prilaz( kao merdevine)zatim kada sam kupio grijac i filter sve su isprobale i sada samo grickaju hranu
nema potrebe da se brines jer je to radoznalost ![]() ![]()
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
![]() ![]() ![]() |
Sto se tog grickanja svega i svacega tice, procitala sam ovde da je neke kornjace ubila struja!?
Kako bi mogla dodatno osigurati el. stvari da mi se to ne desi?
Pisano: 22.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
![]() ![]() ![]() |
Ako dolazi do pretjeranog grizenja svakakvih stvari, onda to
moze biti od nedostatka vitamina zbog jednostrane hrane. U ovom slucaju to sigurno nije slucaj. Kornjaca je jos mala. Normalno je da ponekad grizu kamencice, ili pjesak. Strah da bi mogle "pojesti" kamenje je cesto pretjerana histerija. Takodjer slucaj da je kornjacu ubila struja je iznimka koja se moze desiti maksimalno odrasloj kornjaci, i to mekooklopnoj. O tim stvarima se netrebas brinuti.
Pisano: 22.05.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.