Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Zatvorene natekle oci!? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Upala očiju,....VODA VODA VODA,..... Čista voda mora biti redovito,...nema zapuštanja...
Pisano: 08.01.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
uuuuuuu opasan problem!znam zasto su joj natekle oci.zato sto je voda bila prljava i sve joj je ušlo u oči
Pisano: 18.03.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
uuuuuuu opasan problem!znam zasto su joj natekle oci.zato sto je voda bila prljava i sve joj je ušlo u oči
Pisano: 18.03.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
TinChe, moras nam dati neke informacije da vidimo o cemu je rijec. Nisi odgovorila na pitanja u svojoj temi: LINK
Ako kornjaca cesto zijeva to upucuje na respiratornu infekciju, upalu pluca. Zatvorene oci su cesto simptom upale pluca.
Pisano: 11.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da bi ti neko mogao dati informacije kako sta da uradis trebas prvo odgovarati na pitanja i citati svoje postove redovnije (nadam se da ce ti biti bolje iako si neodgovorna)
Pisano: 11.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Molim Vas za pomoc.
Imam 2 kornjacice,obema su oci naduvene i zatvorene. Veterinar mi je savtovao da im stavljam antibiotsku mast,ali kada ih uzmem na dlan,one uvlace glavice,pa ne znam kako to da izvedem.
Pisano: 27.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ako uvlače glavu i ne možeš im do očiju, ja bi shuhala blagi čaj od kamilice i stavila ih unutra (naravno dok bi se ohladio na 25°C), zato što inače se kornjačama s upalom očiju mogu mazati oči s mlakom kamilicom. Ostaviš ih pola sata unutra, pa ih vratiš u akvarij.
Kakav je smještaj u kojem ih držiš? Upala očiju se javlja od nečiste vode. Koliko ju često mijenjaš? Nadam se da će biti bolje. Možda se javi još koji kolega s boljim rješenjem.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
samo nemoj seceriti taj caj od kamilice da ti ne budu previse slatke (sala naravno)
i ja se nadam da ce im biti bolje i napisi na u cemu ih drzis i kakvi su uvijeti Sretno
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
sa kornjacom je sve bilo ok, imam je 3 meseca i poslednja dva dana manje jede i oci su joj zatvorene.koristim neke vitamine reptilit.rekli su mi da u njima ima i za oklop i za oci..pomazite.inace u malom plasticnom akvarijumu je jos par dana.danas je delimicno otvorila oci.
Pisano: 13.06.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.