NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
74 korisnika su online (10 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 74

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3)

Re: Eheim 2215, 2217
Aktivan član
Aktivan član

See User information
O tome se i radi. u trgovinama su puno više cijene kod nas u Osijeku. zato i pitam, da mi kažete da li ima u ZG nešto povoljnije, ako ne, onda ću gledati kako do tog filtera doći "izvana". O tome se rad!

Pisano: 17.03.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Eheim 2215, 2217
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Winx
Evo, samo da javim. Odustajem od ovih navedenih Eheima. Naime, cijena je na akciji upravo zbog toga jer je stari model filtera u pitanju, i nemaju ove ventile kao novi, te su jako slabo punjeni medijima. Tako, da kad sve uzmem u obzir... Neću onda sada ništa uzmati, već ću pričekati i vidjeti što i kako.
Dobro da ste me upozorili da ima i novi model. Ova cijena koju sam naveo, vrijedi samo u Pet shopu pri popustu koji se dobije kupovinom u njihovim trgovinama (svaki račun preko 100 kn 1 kupon= 6 kupona 15% popusta+5% za gotovinu ili karticu jednokratno plaćanje). Tako da, eto...mislim da kad sve dodoamo i oduzmemo, i nije neko najsretnije rješenje.
Da li mi netko može reći okvirnu cijenu ovog JBL e900?

Pa sta nije u PC trenutno na sam Eheim popust 20% + jos te naljepnice? Kada sam ih prije koji tjedan pitao tu u ZG. potvrdili su mi da je...
Pod "jako slabo punjeni medijima" predpostavljam da mislis da samo imaju standardnu vatu i spuzvu.
Koliko se sjecam JBL e900 je kod nas oko 900-1000 kn u navedenom pet shopu. Cijene između Zg. i Os. se ne bi bas trebale razlikovati u takvom lancu. Mozes jos eventualno nazvati Zoo Vili i vidjeti da li imaju nesto povoljniju ponudu. Preko neta ga mozes dobiti jeftinije: LINK

Pisano: 17.03.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum