NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
59 korisnika su online (16 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 59

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 8 »

Re: Krv u akvarijumu, nešto viri ispod repa
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Hvala na fotkama. Javi nam šta je veterinar rekao i mogla bi posle da nam daš ime, adresu i telefon njegove ordinacije. Na veterinarskom faksu bi isto mogli pomoći. Zvučiš da si iz Beograda. Ili grešim?

E da, med koriste u sličnim situacijama da bi splasnuo ispali deo organa (prolaps), a jod i kamilica je čisto za dezinfekciju, prevenciju.

Pisano: 15.12.2009
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
jeste iz Beograda sam. naravno da cu vam javiti adresu ordinacije, sad je ne znam jer je to kolega vetrinara kojeg sam zvala, pa iskreno coveka ne znam ni ja. cekam da mi se vetrinar javi, pa sta mi Bog da...
a tebi hvala stvarno si mi pomogao...

Aktivan član
Aktivan član

See User information
i veterinar se ne javlja a ja cu prvo da ubijem Duleta (kornjacu) pa sebe. sad je poceo zadnjim nogama da cupa "to" napolje dok pliva... poludecu vise ali stvarno...

Aktivan član
Aktivan član

See User information
e evo da javim da me je veterinar ispalio, nikad se nije javio...
krenula sam sa onim tvojim sistemom prve pomoci med, jod i kamilica pa cu videti sta ce biti.
nego me brine sto uopste ne jede, u nedelju je poslednji put jeo. ne znam koliko oni mogu bez hrane???

Pisano: 17.12.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Mogu dugo bez hrane, ne brini za to. Pokušaj kontaktirati vet.fakultet i odneti ga tamo. Pre toga bi mogla da uzmeš neko što "nemasnije" ulje, recimo Jonson za bebe, i pokušaj da mu vratiš "alat" na mesto, kao što piše u onom članku čiji sam ti link dao. Šećer mislim da više nije u opciji za pomoć, jer ne vidim otok, a kamilica i jod je samo tu da spreče infekciju rane od ujeda. Nisam u Bg, te ne mogu više pomoći, držim ti palčeve.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Pa ja sam predpostavljala da nece da jede jer ne moze da izbaci izmet, ali ima otok, ne vidi se na slici ali ga ima jer kad mu mazem med mislim da mu prija jer izbaci jos malo penisa napolje pa kad mu med isperem on ga uvuce nazad do otoka. Pokusala sam nezno da mu vratim nazad dok mu stoji med ali ne moze jos i vidim da mu smeta kad pokusavam da mu vratim jer krene da mlati nogama koliko god da ja to polako prstima radim. Ali necu na silu, danas je drugi dan kako mu mazem sve sto si mi rekao pa cu pokusati jos dan-dva. Ako se ne smanji otok odnecu ga na veterinarski.
Inace zvala sam ih i rekli su mi isto sto i ti, ali potpuno isto sta da mu mazem pa cu se strpiti jos par dana. Samo me je brinulo koliko moze bez hrane, ali sad mi je lakse kad si mi rekao da mogu dugo. Jos je meni bilo cudno da je gladan a tako zivahan al sad mi je jasno.
Hvala.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
U pravu si za probavu, rekoh i ovo je dovoljno komplikovano pa nisam hteo i to da spominjem. Mislim da radiš najbolje što možemo da smislimo u nedostatku veterinara i informacija. Hvala i tebi na redovnom izveštavanju o razvoju situacije....samo da njemu bude dobro.

Pisano: 18.12.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Kako mu je?

Pisano: 21.12.2009

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Ma isto, tj nema uopste trag od ujeda, to sam mu sanirala, nema crvenila, ujednacila se boja, ali otok je jos tu. Manji nje ali i dalje ne moze da ga vrati unutra.
Sutra cu da vidim da dodje neko sa vetrinarskog jer je on u sustini ok, zivahan je, ne jede i dalje, ali mucim ovu drugu kornjacu zbog njega, jer je drzim u manjem akvarijumu gde nemam ni grejac ni preciscivac pa joj na svaka 2 sata menjam vodu, ali u njemu ne moze mukica ni da pliva. Necu da mucim nju sad.
Pa sutra kad vidim sa ovima sa veterinarskog javljam sta je bilo, a onda cim mu sredim problem otvaram novu temu posto su me napljuvali ovde za velicinu akvarijuma da mi sve lepo u detalje kazes vezano za novi smestaj...

Pisano: 21.12.2009

Aktivan član
Aktivan član

See User information
zvala sam veterinarski, ali taj neki profesor koji to zna nije tu, tj nece biti tu do utorka, tako da ga u utorak nosim tamo.
inace stanje je isto, ne menja se nista za sad...

Pisano: 24.12.2009

« 1 2 (3) 4 5 6 ... 8 »

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum