NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
47 korisnika su online (6 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 47

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 2 (3) 4 5 6 »

Re: poklanjam žutouhu kornjaču
Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Vec sam pisala, davala sam joj ali nije htjela, budem probala opet. Danas joj je komadić donjeg kljuna malo odvojio :/ jedva čekam veta sutra -.-

Pisano: 29.01.2013
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Bila kod dr. Lukač, napravila je bris, očistila joj kljun i poslala nas na rendgen. Izgleda da nema upalu pluća, no želudac joj je pun plinova jer ne jede dobro, primila je antibiotik i ostala na klinici radi infuzije i terapije. Rekla je da je cijeli kljun jako omekšao a unutra su bile nekakve nakupine, sutra će biti nalaz brisa pa će se vidjeti dalje.

Pisano: 30.01.2013

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Nisi dosadna sa pitanjima, zato smo i ovdje da pomognemo koliko mozemo. Kornjaca je sada u najboljim mogucim rukama, drzim fige da terapija pomogne! Javljaj nam kako se situacija dalje razvija!

Pisano: 30.01.2013

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Da, vetica je zaista stručnjak i puno sam mirnija otkad sam je tamo ostavila. Sad tehničko pitanje: može li UVB ići u običnu lampu? (žarulja, ne cijev) I mogu li lijepiti silikonom pleksiglas na staklo bez nekih posljedica, htjela bih joj popraviti kopno i napraviti pristupnu rampu jer je nije bilo a ovo je super prilika dok je nema u akvariju?

Pisano: 31.01.2013

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Postoje UVA-UVB stedne zarulje koje idu u obicno grlo: LINK
Pleksiglas se jako savija pod utjecajem vlage i temperature, silikon se bas ne drzi dobro za njega i skuplji je u odnosu na staklo. Bilo bi to bolje izvesti sa staklom ako vec imas volje.

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Aha, ma pleksija imam, a malo mi je bilo blesavo kod staklara naručivati 2 komada 10x9 cm, ali ok onda bolje staklo. A što se žarulje tiče, vidim da je to samo u online prodaji, budem išla u pet centar ionako po grijač pa ću vidjeti imaju li tamo nešto.

Frendica na veterini je isla davati terapiju danas kornjačici, kaže da je živahna i da joj usta bolje izgledaju. Jučer je i jela sama. Dobija infuziju dvaput dnevno i dobila je antibiotik direktno na usta. Bit će tamo i preko vikenda izgleda. Uglavnom, ide na bolje :)

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Mozes probati i sa pleksijem, ali velike su sanse da ce s vremenom popustiti. Tako mali komadi se nece toliko izvijati.
Drze UVA-UVB rasvjetu i u Pet centru, ali skuplji su. Prilikom kupovine treba paziti da ne kupis zarulju za pustinjske zivotinje cije bi zracenje bilo pre jako, te da ne kupis obicnu daylight verziju koja nema UVA-UVB nego sluzi samo za osvjetljenje terarija.

Drago mi je da kornjaca ide na bolje!

Pisano: 01.02.2013

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Gledala sam u katalogu pet centra pa sam vidjela da im piše na kutijama sve tako da ću valjda skužiti, ali da, slične su im kutije :)

S veterine mi javlja frendica opet da je sve u redu, usta opet bolje, ali su problem ti plinovi, ima ih puno i kornjača zbog toga može uginuti, zato je jako bitno da normalno jede. U pon idem po nju.

Pisano: 01.02.2013

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Pokupila kornjacicu, usta puno bolje izgledaju, zivahna je i jede. Sad je u 1,5 cm vode da joj usta nisu puno pod vodom. Uzela sam joj Repti Glo 10.0 jer u pet centru i belugi nisu imali 5.0 s tim da su mi rekli da samo trebam postaviti dalje od nje i bit ce ok. Kopno i rampa su super ispali samo jos ne moze gore jer je voda plitka pa ima kamen. Iduci tjedan jos mora na 2 pregleda i do petka dobiva kapi.

Pisano: 04.02.2013

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Da li kornjaca ide na bolje?

Pisano: 07.02.2013

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum