Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: ? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nda, teta veterinar je trebala barem onda malo progooglati ako nista ne zna o kornjacama, a ne lupiti glupost da je upalni sektret iz pluca zbog klora u vodi. U ovom slucaju je dijagnoza stvarno ocita, kornjaca ima upalu pluca. Trebas samo naci veterinara koji je voljan surađivati i dozirati kornjaci antibiotik, jer sumnjam da ces u svom kraju naci nekog tko ce napraviti dobru dijagnozu.
Pisano: 26.06.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ee pa ja stvarno ne znam sta da radim ???
ovo je jedini vet. koji je voljan primiti kornjacu ! a moze li upala pluca proci bez antibiotika ??
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Moze samo na onaj nacin,a to je da pokrijes akvarijum folijom ili staklom,ostavis prostor da ulazi vazduh i povecas temperaturu na 30 stepeni.Dalje ti ostaje samo da se nadas...Ako je kornjaca mala nesme joj se davati antibijotik,jer ne moze preziveti lek...Tako da ne znam sta da ti kazem.Sto pre pokusaj sa prvom varijantom...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjaca ce se mozda sama oporaviti, ali tesko da ce njen organizam u potpunosti pobijediti bolest.
Ima veterinara koji zele, znaju i mogu dozirati na siguran nacin antibiotike malih koncentracija, samo treba imati srece i imati takvog veterinara u blizini. Vecina veterinara jednostavno odbije i kaze da nije moguce.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.