Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: gupiji |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zašto ne mrestilicu?
Pisano: 18.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
A da li gupijevi zahtjevaju grijac?
Pisano: 05.12.2009
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da, njih je isto potrebno drzati na 25 stupnjeva.
Pisano: 06.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Izvinjavam se sto "ozivljavam" staru temu, iako je neko postovao posle 3 meseca.Veoma mi se dopada ova ideja ali mi bi mi bilo zao davati zive ribice kornjacama.To je kao da si ih sam ubio.Uzgred sta je mrestilica?
Pisano: 25.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjaca zivu hranu susrece u prirodi i jako je zdrava za nju. Potice u kornjaci lovacke instinkte i tjera ju na fizicku aktivnost. Ja na pocetku isto nisam mogao davati zivu hranu, ali predomislio sam se kada sam vidio koliko to kornjacama znaci. Sad smatram da im to nije u redu uskratiti. I dalje sam protiv davanja velikih riba kao hrane da ih kornjace trgaju zive, ali male ribe koje su mrtve u jednom zalogaju poput gupija mi nije problem povremeno dati.
Mrijestilica je plasticna plutajuca komora u koju se stavi zenka koja treba uskoro "roditi". Konkretno ova vrsta ribe je zivorotka, sto znaci da ne izbacuje ikru, vec rađa zive mlade. Ta komora u donjem dijelu ima mrezicu kroz koju mladunci potonu na dno komore da ih zenka ne moze pojesti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala na odgovoru, mrestilicu sam vec vidjao po shopovima ali nisam znao za sta sluzi.Inace prvi put da cujem da riba moze da radja zive mlade, mada sam to trebao pretpostaviti iz njihovog naziva.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nakon malo duzeg vremena sam se vratio...ivane vjeruj mi nisam ni ja znao ali poslije malo vise citanja moj je mozak skuzio otkud naziv zivorotke :D
Pisano: 27.12.2009
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.