NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
47 korisnika su online (25 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 47

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 (2)

Re: Bojim se da se prehladila!
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Winx

Eto, ne želim više o tome...uglavnom, vidim da me niti ne pitate kako je kornjača, pa pretpostavljam da vas to ovdje na ovom forumu niti ne zanima...

Da bi uopce mogao lijeciti kornjacu ona mora imati pravilne uvjete, inace nema svrhe. Zato prvo moram biti siguran da ces joj osigurati pravilne uvjete da ne gubim vrijeme i zivce uzalud. Dao sam ti informacije koje sam ti mogao dati na temelju toga sto si napisao, na tebi je da se dalje pobrines za kornjacu.

Citiraj:

To što je netko stručnjak na svom području ne znači da treba praviti druge kretenima, jer bih i ja onda na određenom forumu mogao isprdavati ljude koji pojma nemaju i prvi puta se raspituju o toj dotičnoj temi koja nije niti bitna.

Stvar je u tome da smo mi stekli dojam da ti od nas radis budale i zato si dobio takvu reakciju. Nakon sto sam ti dao konkretan odgovor nisi dao dojam da zelis prihvatiti savjet nego da i dalje tupis svoje.

Citiraj:

A što se veterinara tiče, (ne znam da li je netko od članova ovdje slučajno veterinar), mogu slobodno reći da blage veze o kornjačama nemaju!
Dakle kad smo to sad (nadam se) razjasnili, nudim pomoć ako treba vezano uz rad foruma.

To je nazalost istina, u Hr. mozes doslovce na prste nabrojiti veterinare koji znaju lijeciti gmazove. U navedenoj veterinarskoj stanici radi jedna veterinarka koja ima znanja i iskustva. Poznajem dosta terarista koji imaju povjerenja u nju.

Pisano: 03.09.2008
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Ma shvatio sam ja vas, samo mi je sad problem osigurati joj uvjete za kako vi kažete pravilno držanje. Eto, do sada nije bilo nikakvih problema s njom, a eto odnedavno se pojavio gore opisani problem.
A da veterinari išta znaju o tome upravo bi mi postavili pitanja kao i vas dvojica...
O.K: mene je samo zanimalo nakon koliko vremena bismo mogli primjetiti poboljšanja sa zdravljem.
Danas idemo po grijač s termometrom, pa ćemo vidjeti što dalje.
Sad idem malo pročitati po forumu koji preporučujete, jer kod nas osim PET Shopa praktično nem trgovine gdje bismo to mogli tražiti...

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
U Osijeku ima Pet centar i oni drze Aquarium Systems Newatt grijace. Ti grijaci su napravljeni od tehnickog polimera i prakticki su neunistivi. Kornjaca ga moze nabijati do mile volje i cak izbaciti na suho, nista mu nece biti. Ima zastitu od pregrijavanja pa se na suhom ugasi.

Smanjena slika

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum