Tags: Bolesti
Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Vidno bolesna kornjacica! |
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Kori ti je gore napisao da probaš sa iznutricama, na sitne komadiće nareži pileće srce i jetricu i stavi pod nos. Prvo što ima intenzivan miris, drugo meso je i crvene boje, a proteinska je bomba koja može malo podignuti organizam.Drugo, možeš narezati ostatak i zamrznuti pa po potrebi odmrzavati. meso daješ sirovo.
Pisano: 30.03.2014
|
|||
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Najjednostavnije ti je narezat male kockice jetrica (jedna kockica- jedan zalogaj) poslagat ih na razrezanu vrecicu da se ne dodiruju. Zalijepi na to gornju stranu vrecice i u skrinju. Kad se zaledi mozes ih pretrest i nece se vise zalijepit. Tako si pripremi jetrica i pileca prsa i imas uvijek spremno. S obzirom na velicinu kockica dovoljno je 5-10 minuta prije izvaditi da se odledi.
Drago mi je da kornjacica bolje, u parku sam mislila da joj nema spasa, bila si joj zadnja nada
Pisano: 31.03.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Kupim svaki drugi dan jetrica i nudim joj puno puta dnevno,ali jos nece jesti,racice joj stavim u vodu u slucaju da sama hoce jesti.
Pisano: 01.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Danas sam se vidio sa Dr. Lukac i zamolio sam ju za preporuku veterinara u Rijeci. Rekla mi je da te uputim ovdje: LINK
Ako ce se htjeti prihvatiti lijecenja kornjace oni imaju kontakt od dr. Lukac pa se mogu posavjetovati s njom u vezi lijecenja. Također navodno imaju rentgen pa se moze napraviti slika pluca da se uspostavi odgovarajuca dijagnoza. U principu mislim da je to ambulanta koju ti je vec Desiderata preporucila.
Pisano: 01.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Na srecu nece biti potrebe,kornjaca je super,oci su joj ko nove i pocela je jesti.
Hvala na pomoci!
Pisano: 02.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Moze li kakva slikica
Pisano: 02.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago mi je da je kornjaca bolje, da li sada normalno potone na dno kada ju stavis u dublju vodu?
Pisano: 03.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ja se ispricavam sto se nisam ranije javila.Zahvaljujem na interesu,super je kornjacica,jede bez problema,pliva sunca se i sve ostalo sto zdrava kornjaca treba raditi.
Kad je dosla : Danas:
Pisano: 17.04.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Jos jednom hvala Vam puno!
Pisano: 17.04.2014