Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Udomila bih mosusnu kornjacu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ili Zoki ili Desiderata ... ovo vam je stvarno dobra prilika!
Pisano: 15.12.2013
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Poslala sam covjeku poruku pa cemo vidjet sta kaze. Vidjela sam da je jucer bio aktvian pa pretpostavljam da redovno otvara forum. Ako mi ne odgovori za koji dan saljem mail
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nakon ove isrcpne price ...
Ako ne nadjes kornjacu do ... nekog tamo 3-4 mjeseca, dobit ces od mene odoratusa, muzjaka (leglo 2010). Ja imam dva iz iste krvne linije (isto leglo), pa sam imao na umu na nekom sljedecem sajmu ga prodati. Tebi cu ga dati (ako zelis) kad budem dolazio u ZG. jedan od ovih dvojice je: http://www.flickr.com/photos/pelodiscus/9231271040/
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Tito, hvala ti.
Ja se nadam da ce do tada nesto iskrsnut. Ako ne bude, primam poklon ako bas budes insistirao ili je dolazim kupit na sajam ako mi javis kad i gdje. A sad se bacam dalje na istrazivanje kako uredit akvarij za mosusnu.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Hamm, Njemacka ... od Beca caa. 950km, sad ti vidi koliko imas iz HR nebrini, dostavicu ti je ja do Zagreba kad budem prolazio.
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Onda najbolje da neki sajam napravimo interno u Becu i to bas u vrijeme kad ja budem morala tamo pa da to obavimo. S obzirom da ja to ne znam unaprijed nego tako reci zadnji dan(OK, mozda zadnja dva dana) onda cemo to na brzinu organizirat. Naravno da ce posjecenost biti rekordna . Jedini posjetioci cemo biti mi
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ovako, kad budes dolazila, uzmi se vremena, idemo u Haus des Meeres i ujedno preuzmes odoratusa Slazes se?
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
To bi bilo stvarno super, ali na zalost ne racunaj previse na to. Moze se dogodit da ni godinu dana necu imat potrebe za dolaskom u Bec osim ako ja sama sebi ne izmislim neki turisticki vikend u kojem cu spojit ugodno i korisno. Moja polovica zna nekad biti odusevljena mojim idejama (srecom da se da lako nagovorit i da nas zanimaju iste stvari). Od maturalnog putovanja na kojem smo zadnji dan proveli u Becu nisam turisticki bila tamo (a mozes si ga mislit sta me tada jako zanimao neki obilazak) pa bi mozda i bilo vrijeme da si nesto iskombiniram na tu stranu. Ovo zadnje sto sam bila smo s garminom dosli do odredjene adrese, nasli najblizi parking, imali smo oko sat vremena slobodnog dok se neki papiri ne zavrse i to smo iskoristili da odemo do blue tomata (naravno, s garminom u rukama) da maloj kupimo rukavice za bordanje. Nisam bas sigurna da nas je garmin vodio najkracim mogucim putem iz centra, ali smo zahvaljujuci njemu prosli uz Haus des Meeres koji mi odonda stoji kao nesto sto bi u nekoj buducnosti voljela posjetit. Nakon sto sam pogledala tvoj filmic mi je bilo jos vise zao da nismo usli unutra, odnosno da nismo imali par sati za odvojit.
Sad si me stvarno pogodio u zicu i dao mi materijala za razmisljanje :confused:
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa jednostavno, ne budesli dosla dok ja ne dodjem u ZG, ponjet cu ti je ja do Zagreba, odakle je mozes uzeti od Filipa kad dolazis do ZG. A kad dolazis do HdM, onda odmah posjetis i ZOO (kazu da je najljepsi u Europi) ... i eto, ode ti dan
|
|||
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.