Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: Pozzz |
|||
---|---|---|---|---|
Ako se drze u kuci znaci da imas I smestaj?
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
imao sam 3 akvarijuma....1 mi se razbio.....imam neki od 100l....ali to nije dovoljno kada kornjaca poraste....pa su je pustili.....na zalost....
zato se dvoumim vec par dana sta da drzim kornjacicu ili ribice....:)
Pisano: 04.03.2013
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Pa dobro, tvoj izbor. Unutrasnje jezerce je povoljno resenje u ondosu na akvarijum, a isto tako ume da bude I lepo I udobno za kornjacu..
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Znam ja da je lepo.....nego nisam sad nesto pri kesu....jbg
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
E brate, retko ko je pri kesu. Ak od sto litara ce joj biti dovoljan za god I po dana ako se hrani lepo I raste normalno. Cm mesecno nije normalan rast kornjace I steti zdravlju. Uz optimalno hranjenje kornjaca ne treba za taj period da bude veca od 10 cm a takvoj joj je dovoljan taj.ak.. do tad bi skupio kes za izgradnju odlicnog jezera. Pa ti razmisli
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
da imam kesa sigurno bih kupio, Emydura subglobosa,ne jednu vec 2-3....posto su jako lepe.....veliki sam ljubitelj kornjacica......i sve vise me interesuju....
moram da kazem da je forum extra....sto se tice svega.....ima dosta toga sto nisam znao.....npr o barskim....:D
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Forum je fantastican a najfantasticniji je administrator. Mislim da je Kori izlecio vise kornjaca nego bilo koji veterinar dajuci jako korisne I ispravne savete neiskusnijim clanovima. Kralj kornjaca sa ovih prostora definitivno
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
u kuci nismo imali 3-4 god kornjacu i ja bih opet ali ja sam.....da udomim jednu kornjacicu,ali posto nisam pri parama to ce biti barska......posto je retko ko drzi....
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Sa srecom. Ako treba neki savet kako da prodjes sto jeftinije tu sam: )
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.