Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: OTVOR NA OKLOPU |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Vjerovatno je pas zagrizao :/
Pisano: 15.05.2012
|
|||
Potpis (engl. signature, njem. Unterschrift) je bitan element valjanosti pisanog očitovanja volje.
|
||||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Moguće je svašta .Evo Kori mi je dao neku kremu da kupim neki Dermazin pa ću probat nabaviti tu kremu pa da mažem... :D :D
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo I meni pas zagrizao malu kornjacu I ostala rupica od ocnjaka, izgleda da cu je i ja morati uzeti... :/ koliko je Para?
Pisano: 16.05.2012
|
|||
Potpis (engl. signature, njem. Unterschrift) je bitan element valjanosti pisanog očitovanja volje.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zadnja informacija za Dermazin je 50 g 27 kn od jedne clanice sa foruma, no izgleda da su je nedavno zabranili prodavati bez recepta u Hr.
Pisano: 17.05.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo ja sam ga kupio bez recepta u BiH, 7.5 km.. koja jebena sreća da samo par sati nakon što sam vidio ovu temu isto se dogodi...
Pisano: 18.05.2012
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
da se rane ne inficiraju, može pomoći i bivacin mast ili geokorton, samo treba paziti da rana ne krvari
Pisano: 20.05.2012
|
|||
Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
U gradskoj ljekarni mi nisu dali bez recepta, a u privatnoj nisu ni spominjali recept nego mi prodali bez problema...cijena 27 kn i par lipa 50 g.
Pisano: 20.05.2012
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
U mojoj akoteci je ta krema nestala nema je kad nabave oni će javit meni pa da i ja kupim ..
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.