Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Akvarij za Razroback mošusnu kornjaču |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Bas je lijepa i slatka! <3
A gdje si ju kupio?
Pisano: 25.06.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hvala :)
Kupio sam je u Zagrebu,Pet centar-Drvinje. Bilo ih je samo 10-tak, i to oko Uskrsa. Ne znam ima li ih više za kupiti...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Za mosusne kornjace se ne isplati raditi staklena platforma jer je nece cesto koristiti. Najbolje je staviti neki veliki panj po kojem ce se moci penjati od dna do povrsine. Tako da ni panj koji visi na zicama nije najbolja solucija. Citiraj:
LINK ostalo je jos 2-3 komada.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hmm...nekako mi ovi naslagani panjevi oduzimaju prostor,a i strah me da negdje ne zapne između njih.... :/
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Probaj sa granama, one ne zauzimaju toliko puno prostora a kornjaca se moze verati po njima.
Ja sam jako dugo trazio adekvatno drvo za konacan smjestaj da se kornjace nigdje ne mogu zaglaviti, da imaju kosinu za penjanje, dovoljno veliko kopno itd. Drva/granje/panjevi se mogu nehrđajucim vijcima pricvrstiti za keramicku plocu (koju zakopas ispod sljunka) da se ne mogu srusiti. Također ih međusobno mozes povezati, pukotine popuniti silikonom, epoxi smolom ili ljepilom za plocice.
Pisano: 27.06.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo ti jos ideja za umjetne platforme kod mosusnih, klikni na desno na Aquarium 1...3: LINK
Pisano: 02.07.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Meni se cini najbolje za kopno ono sto si vec pravio u 3D-u ,one skalice od stakla. Ja imam juwelov akvarij dimenzija 61 x 31 x 42cm. Pa sam mislio napravit ili te skalice s kopnom ili ovo http://www.kornjace.com/modules/newbb ... hp?topic_id=1813&forum=31 , ali mislim da je ovo beskorisno jer mosusne ne izlaze bas puno na kopno,tj. moja nije nikad. A imam i originaln poklopac od tog akvarija pa mogu unutra stavit i spoticu. Inace je u mojoj sobi dosta hladno zimi pa bi taj poklopac jos dodatno grijao zrak,samo me malo strah za ventilaciju....Ovo sad sve razmisljam sto napravit jer kad krene skola vise necu imat vremena....a ovo sto si mi poslao je malo pre komplicirano
A ne bi bilo lose ni ovo http://www.youtube.com/watch?v=gz5YnX ... ture=youtube_gdata_player
Pisano: 24.07.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Evo to je to sto bih ja htio! A to je iz ove teme http://www.kornjace.com/modules/newbb ... hp?topic_id=1599&forum=26
Pisano: 26.07.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
A kada je u planu veci, trajni smjestaj?
Ako ces raditi kopno sa staklenom rampom onda bi za mosusne rampa trebala ici do dna akvarija, ne samo visiti ovako u zraku. Kopno ce kornjaca slabo koristiti, barem da onda ima neku svrhu ta rampa.
Pisano: 27.07.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.