Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Nova gajba :) |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
znam da nisu samo kazem da mi tako izgledalo..ima ljudi sto uzmu dravsku ili vec kakvu vodu pa mogu biti u njoj. a da mi je znati di ispustaju vodu iz krskog..ta je vjerojatno jako zelena, bar u mraku:)
Pisano: 10.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
zanimljiv hang on home made filter imaš! :) Treba se sjetit pa napravit takav! Kako mi se čini na slici, imaš pumpu na dnu koja crijevom prenosi vodu na vrh kutije, pa se zatim voda slijeva prema dnu pa u akvarij! Filter mislim da dobro cisti vodu, samo mi je nedoumica oko toga sto voda samo prolazi kroz filter medije, ne zadrzava se na njima, pa tako verovatno nisu 100% mokri, ne znam koliko to utice na razvijanje "dobrih" bakterija ako nisu skroz u vodi? mada skroz na dnu imam bio lopte koje su non stop skroz potopljene..
Pisano: 13.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Negdje sam pročitao da je takva filtracija još bolja nego da su mediji cijelo vrijeme u vodi, kao bolji protok kisika! E sad ne znam jel kod tebe voda prolazi svuda ili neki dijelovi ostanu skroz suhi!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Tako je, to je takozvana "wet-dry" metoda filtracije, uz vise kisika se na povrsini moze razviti vise bakterija koje razgrađuju otpad. Samo bi ti bilo bolje da je dolje neki gusci filter medij u vodi, a da voda kapa preko bio lopta.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.