Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Malo mojih kornjacica |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ja nigde nevidim da to pise
Pisano: 25.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
Cek mali jel ti to mene zajebavas il ti to ozbiljno? Ne ono reci mi da znam. Ovo ''mali'' se odnosi na cinjenicu da predmnijevam da si neki klinac, jer ako ovakve bedastoce pise odrastao covjek... lose.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
je sam mali a ti me nevrecaj odrasli covece
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Citiraj:
Zapravo, nisam te niti jednom rijecju uvrijedila nego pitala legitimno pitanje: dal me zajebavas kad kazes po drugi put da ti ''nevidis'' gdje pisem o opremi koju sam nabavila za ovaj crvenouhin akvarij? Pa buduci da sam lijepo napisala ovo (u kojem postu prije), citiram sama sebe i to cijeli post: Citiraj:
Da, moraces priznat da mi je bizarno da neko ko kao cita temu, em ulece ko padobranac a prethodno nije u stanju procitati tekst, em daje ingenizone komentare bez da je - procitao prije spomenuti tekst koji nije duljine 'Rata i mira'. Pa sukladno tome pitam te dal zajebavas ili sta. Potpuno legitimno.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
izvini ali ja na slici nisam video kopno
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
a ti koristi malo lepse izraze od zajebavanja ne zajebavam te
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Čujte, oboje ste delom u pravu i delom u krivu, stišajte strasti. Dakle bez vređanja i spamanja, pročitajte Glavna pravila
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
@pavlevuk, ako ne mislis citati postove nemoj postavljati pitanja i trositi nase vrijeme. To je nedavno radio jedan mlađi clan kao ti pa smo mu nakon nekoliko opomena blokirali korisnicki racun. Ako ne citas sve nema smisla postavljati pitanja i komentirati. Jos si mlad i ovo ti je vjerujem prvi forum na kojem pises. Dat cemo ti vremena da se prilagodis i naucis ponasati na forumu, ali imaj na umu da nase strpljenje ima određene granice. Nemoj zamjeriti @dori na malo ostrijem stavu, no ona je vec jako dugo na forumima i razumljivo je da je ovakve situacije zivciraju (nije jedina).
@dora, ja nemam nista protiv prostacenja, međutim na forumu imamo mlađih clanova i ljudi kojima to smeta tako da se pridrzavaj pravila, please A sad dalje na temu. Citiraj:
Mosusnima bi temperatura kopna isto trebala bit oko 30, najcesce izađu van na grijanje kad se prezderu da lakse probave. Ako imas kakav manji otvor za hranjenje i odrzavanje mozes ga otvoriti pa iznad staviti reflektoricu. Citiraj:
Pa kod koga si to uzimala akvarij? Kad uzmes mrcinu u Belugu ili Viliju donesu ti akvarij doma i postave na postolje.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Slažem se da biste trebali malo pripaziti na rječnik ovdje na forumu i nadam se da vam je oboma bio samo loš dan.
Žao mi je da si morala tegliti akvarij tako, to je stvarno nezgodno, srećom da ga niste razbile... Svakako je i mošusnoj potrebno kopno, moja provodi dosta vremena sunčajući se, pogotovo kako je starija, u početku nije, vjerojatno radi prilagodbe na okolinu i početne plahosti.. Što se poklopca tile, pogledaj kako sam ja rješila, nije savršeno ali je jednostavno i jeftino..
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.