NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
61 korisnika su online (8 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 61

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

(1) 2 »

Anonymous
crvi u prehrani
prije svega lijep pozdrav
malo sam tražio po internetu i drugim forumima i skužio sam da se crvi za kornjače mogu zapravo nabaviti na jako jednostavan način.pretpostavljam da se crvi mogu kupiti u svakom dućanu za ribiče.crvi se dobiju u kutijici.mislim da se ti crvi smiju davati kornjačama...mislim...crvi ko crvi...samo me zanima koliko često se crvi smiju dati kornjačama?i zar ti crvi samo stoje u toj kutijici ili se moraju negdje premjestiti po što će duže biti u toj nekoj kutijici jer kornjača nemože pojest cijelu kutijicu crva u jednom danu šta vi mislite o svemu ovome,hvala i lijep pozdrav

Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: crvi u prehrani
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Imas razlicitih vrsta crva koje mozes davati kornjaci, najpoznatije su larve fobasa (Zoophobas morio) i brasnjari (Tenebrio molitor). Vise o zivoj hrani, uzgoju i drzanju imas ovdje: LINK

Kornjace je preporucljivo hraniti iskljucivo zivotinjama koje su uzgojene za tu funkciju. Crvi za pecanje mogu biti uzgojeni u bilo kakvim uvjetima i prenositi parazite.

Ziva hrana je najzdravija, ali sve mora biti u razumnim kolicinama. Fobasi su npr. puno bolji izbor za razliku od brasnjara koji nisu previse hranjivi i debljaju.

Pisano: 20.03.2010

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: Kori
Imas razlicitih vrsta crva koje mozes davati kornjaci, najpoznatije su larve fobasa (Zoophobas morio) i brasnjari (Tenebrio molitor). Vise o zivoj hrani, uzgoju i drzanju imas ovdje: LINK

Kornjace je preporucljivo hraniti iskljucivo zivotinjama koje su uzgojene za tu funkciju. Crvi za pecanje mogu biti uzgojeni u bilo kakvim uvjetima i prenositi parazite.

Ziva hrana je najzdravija, ali sve mora biti u razumnim kolicinama. Fobasi su npr. puno bolji izbor za razliku od brasnjara koji nisu previse hranjivi i debljaju.

ovaj link koj si mi stavio nažalost mi se ne želi otvoriti

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information

Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never-never land

Anonymous
Citiraj:
hvala što pomažeš korektur ali opet neće.kada stisnem na taj link ovo mi se pokaže: Koristite Internet Explorer 6. Molimo instalirajte noviju verziju da bi povećali sigurnost i užitak u surfanju. Izaberite jedan od sljedećih linkova za preuzimanje modernog internet preglednika. Firefox Safari Opera Internet Explorer.
ja sam instalirao "operu" ali opet neće

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: KRUNOBOY
Citiraj:
hvala što pomažeš korektur ali opet neće.kada stisnem na taj link ovo mi se pokaže: Koristite Internet Explorer 6. Molimo instalirajte noviju verziju da bi povećali sigurnost i užitak u surfanju. Izaberite jedan od sljedećih linkova za preuzimanje modernog internet preglednika. Firefox Safari Opera Internet Explorer.
ja sam instalirao "operu" ali opet neće

sad ispada glupo kad citiram sam sebe ali imam dobru vijest.morao sam otić na novi internet pa mi je ušlo na onaj link.samo da nešto pitam vezano uz link-jel kornjače smiju jesti kopnene puževe,jel smiju jesti kišne gliste?

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
ne znam za puževe ali gliste su dobre, samo ne u prevelikim količinama i pazi da se herbicidi ili insekticidi tamo ne koriste gdje vadiš gliste ( inače samo štihaču u zemlju i izglze ko lude)

Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never-never land

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: korektur
ne znam za puževe ali gliste su dobre, samo ne u prevelikim količinama i pazi da se herbicidi ili insekticidi tamo ne koriste gdje vadiš gliste ( inače samo štihaču u zemlju i izglze ko lude)

hvala na odgovoru

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
@KRUNOBOY imaš većinu odgovora u Popisu hrane za vodene kornjače. Prva tema u ovom podforumu.

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: stanikic
@KRUNOBOY imaš većinu odgovora u Popisu hrane za vodene kornjače. Prva tema u ovom podforumu.

hvala,to mi je puno pomoglo,samo nešto,kakve to kozice mogu kornjače mogu jesti?

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum