Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: čudna izraslina, molim pomoć! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Po opisanome zvuci kao prolaps penisa, pogledaj slicne teme sa slikama: LINK1 LINK2. Ako mozes postavi svoje slike da mozemo sa sigurnoscu utvrditi. Vjerojatno je druga kornjaca ugrizla penis kada ga je muzjak izbacio i tako je nastala ozlijeda. Napamet je jako tesko reci koliko je situacija ozbiljna, moguce da ce samo proci, a mozda ce biti potrebna i kirurska intervencija. U svakom slucaju moras drzati kornjacu u jako cistoj vodi i obavezno je odvoji od druge kornjace da ne napravi jos vise stete znatizeljom! Napisi od kuda se javljas radi eventualne preporuke veterinara.
Pisano: 25.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
evo povuklo se samo od sebe jutros, ali još uvijek ima nekoliko ugrušaka krvi po akvariju koji su se pojavili nakon što se ovo povuklo, i na njemu isto vidim trag krvi ispod repa pa me malo zabrinjava. pogledala sam linkove, izraslina mu je bila manja, nešto ispod centimetra. nisam slikala na vrijeme da mogu pokazati. javljam se iz splita. ne znam kojem se veterinaru mogu obratiti, pa ako mi možete koga preporučiti. puno hvala!
Pisano: 26.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako se povuklo nazad onda ne znam koliko veterinar moze napraviti. Eventualno dati injekcije antibiotika da sprijeci infekciju. Nazalost ti nikoga u toj okolici ne mogu preporuciti tko se bas razumije u gmazove, eventualno da nađes veterinara za male zivotinje koji bi ti bio voljan pomoci.
Pisano: 27.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
prestalo je krvariti malo nakon što se povuklo, ponaša se skroz normalno pa se nadam da nemam razloga za brigu :)
Pisano: 29.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nadam se da nece doci do infekcije i da ce sve proci ok. Javi kako je zavrsilo.
Pisano: 29.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ne primjećujem ništa čudno, mislim da je sve ok završilo.
Pisano: 08.01.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.