Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
HITNO! Ozljeda na vratu |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Izvan sebe sam, Gilgi se jutros probudio s ozljedom na gornjem dijelu vrata, onoj kožici u koju uvuče glavu...Jučer to nije imao. Sam je u akvariju, a izgleda mi kao fizička ozljeda, no nije se imao na što ozlijediti - možda se opekao na grijač?
Prilažem slike ako tko zna...Bed mi ga je voditi kod veterinara po ovoj hladnoći, mislim da će mu to biti grozan šok :( :( https://postimg.org/gallery/32guu66oa/
Pisano: 16.01.2017
|
|||
|
Odg.: HITNO! Ozljeda na vratu |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Bok, izgleda da si dobra dijagnostičarka :) Isti savjet (naravno, sa zadrškom jer sam upit postavila putem maila) dala mi je veterinarka za gmazove pa mu mažem već nekoliko dana s tom kremom i izgleda mi kao da će se taj dio s vremenom odvojiti, pazim na znakove eventualne infekcije (sve je ok, nema ih)...jedino što ga ne mogu micati iz vode na duže, on nije NIMALO pitom i jako je uznemiren kad je izvan svog akvarija, tako da sam od tog dijela morala odustati...ali dosta se sunča, tako da mislim da je to dobra zamjena.
Pisano: 21.01.2017
|
|||
|
Odg.: HITNO! Ozljeda na vratu |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Baš mi je drago da mu je bolje.
Moj Sheldon se baš pripitomio, sad kad ga i stavim u drugu posudu dok čistim akvarij on je baš smiren, prije je stalno pokušavao izaći, a sad samo nastavi plivat kao da je u akvariju. Valjda će se i Gilgi ubrzo prilagoditi :)
Pisano: 21.01.2017
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.