Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Zoonoze |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Dali crvenouhe kornjace mogu da svoju bolest da prenesu coveku i obrnuto dali covek moze da prenese bolest kornjaci?
Pisano: 02.04.2012
Editirano od Kori on 09.04.2012 15:42:47
|
|||
|
Re: Pitanje |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav!
Ja imam pitanje u vezi ovog odgovora. Nisam znala za to prenošenje bolesti i iskreno stvarno nisam toliko pazila i nosila rukavice pri hranjenju i čišćenju akvarija a bila sam bolesna, imala sam gripu. Dali je moguće da sam to prenjela na svoje kornjače?
Pisano: 03.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Rukavice je nuzno potrebno nositi samo ako imas nekakvu otvorenu ranu na ruci, inace za normalno odrzavanje i hranjenje je dovoljno samo prati ruke.
Ne vjerujem da si ista prenijela svojim kornjacama...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pa ne verujem da je mogla preneti jer i kod coveka se bolesti ne prenose putem dodira rukom.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zavisi kako koja...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala vam na odgovorima, iako mi se čini da su malo strogo opisali uvjete u tom članku.
Pisano: 04.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ti savjeti su strucni i kada bi ih se pridrzavala ne bi postojala nikakva mogucnost da nesto pokupis od svog gmaza. Ali realno rijetko tko se pridrzava svega navedenog.
Pisano: 06.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Haj kori moze pitanje jedno primjetila sam na mojoj kornjaci mosusnoj da ima neku bijelu flekcu iznad ljevog oka prem sredini glavice toga nije prije bilo dali je to nesto oko cega se moram brinuti?cini mi se kao da je iznad razine koze nisam ziher ?
Pisano: 08.04.2012
|
|||
[img align=right]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=321385907929260&set=a.320396124694905.77479.100001735600262&type=3&theater[/img]
|
||||
|
Re: Zoonoze |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce je da se kornjaca negdje ogrebla, bez slike je tesko reci. ako mozes napravi macro fotku te rane, otvori novu temu i postaj tamo.
Pisano: 09.04.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.