Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Bijela plocica na oklopu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako mozes najbolje bi bilo slikati.
Da li je plocica bijela samo na suhom (kada se posusi) ili i u vodi? Uvjeti su kakvi bi i trebali biti, po popisu hrane koji si naveo ne bi smjelo nedostajati kalcija. Da li si ikada na silu skidao plocice?
Pisano: 27.02.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nisam nikad na silu pokusavao skidat plocice.
Kornjace samo uzimam u ruku kad ih "izbacujem" van u jezerce... A plocica je bijela i na suhom i u vodi.... Nebi rekao da je kamenac.... Danas mi se cini kao da lagano ta plocica dobiva boju... Nisam naglasio da u akvariju koristim reptofresh.
Pisano: 28.02.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Moguće da je u pripremi i druga pločica za ljuštenje, pa je to bio ispod zrak koji se vidio prvo na suhom , a kada se dobro namoči poprimit će tamniju boju, jer još nije vrijeme za otpadanje.
Promatraj ju, mada mislim da to nije ništa strašno. moje su kornjače stare preko 8 godina i svašta sam vidjela po oklopu, no zdrave su.
Pisano: 29.02.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Nema nekih ocitih gresaka i naznaka zasto je to tako, javi u slucaju da se stanje pocne pogorsavati i siriti, tada bi se moglo raditi o nekakvoj gljivicnoj infekciji sto mozes sam tretirati Dermazin kremom (silver sulfadiazine).
Pisano: 29.02.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.