Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: izraslina na nožici |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Možda je uganuće zgloba, možda je puknuće kosti... Slika bi pomogla
Pisano: 26.04.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Trebala bi dati vise podataka, na kojem zglobu tocno? Koljenu ili gleznju? Imas li jos kornjaca u akvariju koja ju je mogla ozlijediti? Gdje drzis kornjacu, postoji li u njenom smjestaju nesto s cega je mogla pasti i udariti se? Pustas li kornjacu u setnje van smjestaja? Kako darx kaze jasna slika bi puno pomogla. Također napisi od kuda se javljas, mozda te mozemo uputiti veterinaru za gmazove u okolici.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
kvržica se nalazi na koljenu na prednjoj nožici i kornjača je sama u akvariju. mogla se udariti jedino na kamenje koje je u akvariju. kornjaču puštam van akvarija ali je onda stalno pod nadzorom tako da se tamo nije mogla ozlijediti. sliku cu vam staviti drugi tjedan posto sam ovaj tjedan na putovanju a kornjača je ostala doma. ta kvržica je inače dosta velika i izgleda kao da je natekla i zbog toga kornjača ne može do kraja uvući nožicu u oklop. čitala sam o apscesu i kako se on može pojaviti i na zglobovima? stvarno ne znam što da radim a kod veterinara ne mogu do drugog tjedna... molim vas da mi pomognete s prijedolzima što bi moglo biti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovakvi slucajevi bas nisu cesti tako da napamet ne mogu reci o cemu bi se tocno moglo raditi. Moguci prijelom i apsces su svakako glavni sumljivci, ali bez pomoci veterinara ne mozes znati o cemu se radi niti ikako pomoci kornjaci. Nisi napisala od kuda se javljas.
Kornjacu ne bi trebala pustati u setnje po podu jer je to bespotrebno izlaganje zivotinje stresu i mogucnosti da se razboli.
Pisano: 27.04.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Živim u Rijeci i ovdje znam jednog dobrog veterinara za pse i mačke, ali ne znam koliko zna o kornjačama...
Pisano: 28.04.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vecina veterinara nema prakticki nikakvo znanje o lijecenju gmazova. Najblize veterinare koje bi ti mogao preporuciti su u Zg.
Pisano: 29.04.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.