Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Povredjena kornjaca |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pad kodrnjace moze uzrokovati teske povrede na kornjaci.
Krvarenje koje se desio je prouzrokovala sigurno neka povreda u ustima ili tom predelu oko glave. Zasto nece da jede to ti ne mogu reci sa sigurnjoscu ali moja predpostavka je da je to zbog toga sto je jos u soku mozda, ali opet to ne objasnjava zasto je jela odmah posle. Uglavnom, moje preporuka ti je da je izdvojis samu i obezbedis joj sve potrebne uslove i pratis sta ce se dalje desavati. Nadam se da nisu nikakve unutrasnje povrede jer bi to moglo dovesti cak i do uginuca kornjace.
Pisano: 14.07.2007
Editirano od Aqua on 16.07.2007 09:51:02
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Bio sam kod veterinara, ustanovili su polomljenu vilicu (donju). Spricom joj ubrizgali u usta fizioloski rastvor (infuzjia) i Oligovit i rekli su da ce vilica da zaraste u roku od 7 dana, naravno tih 7 dana da se kornjaca ne hrani, osim nekoliko kapi infuzije na dan. I evo oporavila se i sad je sve normalno, hrani se sama i zivahna je.
Pisano: 20.07.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Super, drago mi je da je tvoja kornjaca sada ok! ;)
Pisano: 23.07.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hitno mi treba pomoc.Kornjaca mi se povrijedila.Ima par povrijeda na oklopu(povrijedjeno tkivo krvari) i ona koza na vratu joj je natekla.Sta da radim?Mozete li mi vi reci ili da je vodim veterinaru.Unaprijed hvala.
Pisano: 29.06.2008
|
|||
Allex
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kako je mogla povrijediti oklop ?
Zar nije smjestaj osiguran dobro ? Kakva joj je koza na vratu natekla ? odnesi je veterinaru, drugo ti nista nemogu reci na ovaku daljinu
Pisano: 29.06.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Sada je sve uredu.Vodio sam je veterinaru.Rekli su mi sta da uradim.Nije bilo frke ko sto je bilo ovdje!A ona koza na vratu joj se povukla odma,mora da mi se ucinilo.U svakom slucaju hvala.
Pisano: 30.06.2008
|
|||
Allex
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.