NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
16 korisnika su online (13 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 16

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Crvenouhe kornjace i pacovi
Aktivan član
Aktivan član

See User information
Da li crvenouhe kornjace SMEJU da jedu male pacove do 2-3 nedelje starosti koji su uzgajani od rodjenja u kucnim uslovima ? Malo pre sam dao kornjacama malog pacova , pokidale su ga njih 2 za 10-15 min. ocenjujuci po njihovom ponasanju,i tome sto su pojele celog pacova da nista nije ostalo od njega , ja zakljucujem da nije stetan kao sto nije stetan za Chelydra serpentina (snaping turtle) , da li sam u pravu ili ne ?

Pisano: 09.03.2013
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Anonymous
Re: Crvenouhe kornjace i pacovi
Nisi u pravu. Crvenouhe kornjace za razliku od snaping turtle ne mogu da vare zivotinjsku dlaku, tako da I'm ona moze stvoriti velike probleme. U najgorem slucaju moze doci do zacepljenja I vrlo lako do smrti kornjace tako da je to velika greska. Mogu se dati tek rodjeni. Dva tri dana stari ali nnema nikakve potrebe za tim od tolikog asortimana hrane.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
U jeeeee, sta sad da radim? Mislim one se normalno ponasaju od sinoc do sada ? Valjda nece umreti od jednog malog pacova? M ? Jel nece ?

Editirano od skarfaca on 09.03.2013 10:22:25

Anonymous
Pa rekao si da je mali bio tako da ne bi trebalo nista da I'm se desi. Al nemoj to ponovo raditi. Mnogo je boja opcija uzgoj skakavaca, crva za pecanje ribica it'd. To je za njih odlicna hrana a I nije tako tesko razmnozavati.
Ispravice me valjda neko ako gresim, ali ja bar mislim da su papagajke jedine kornjace koje mogu da vare dlaku. Zato I vidjamo na youtube cesto da ih hrane misevima pacovima itd.. doduse moze se videti I da hrane crvenouhu al to ne valja

Aktivan član
Aktivan član

See User information
OK

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Ubuduce se dobro raspitaj da li smijes davati određenu hranu prije nego pocnes hraniti kornjace tom hranom jer bi moglo lose zavrsiti.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Kori
Ubuduce se dobro raspitaj da li smijes davati određenu hranu prije nego pocnes hraniti kornjace tom hranom jer bi moglo lose zavrsiti.

Ma hocu nego je to bilo kasno uvece i bili smo pripiti i kao ajde pacova ajde ahahha

Pisano: 10.03.2013

Anonymous
Osecam da ces biti zestoko kritikovan za ovo. Pa gde pripit da se igras sa kornjacama. Kasno uvece kornjace ne treba da jedu nego da spavaju kao i covek, kad ne pije naravno :D
Ubuduce se nemoj igrati i eksperimentisati sa kornjacama, neka se stabilizuju malo

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Pavle
Osecam da ces biti zestoko kritikovan za ovo. Pa gde pripit da se igras sa kornjacama. Kasno uvece kornjace ne treba da jedu nego da spavaju kao i covek, kad ne pije naravno :D
Ubuduce se nemoj igrati i eksperimentisati sa kornjacama, neka se stabilizuju malo

Priznajem pogresio sam ! Oprostite mi veliki Kornjacin Vrach ! Necu vise nikad da se igram sa njima ! haahha Pa nisam se igrao covece samo sam im dao Packa ! :D Uzivaj !

Pisano: 11.03.2013

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum