Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: Crvenouhe kornjace i pacovi |
|||
---|---|---|---|---|
Nisi u pravu. Crvenouhe kornjace za razliku od snaping turtle ne mogu da vare zivotinjsku dlaku, tako da I'm ona moze stvoriti velike probleme. U najgorem slucaju moze doci do zacepljenja I vrlo lako do smrti kornjace tako da je to velika greska. Mogu se dati tek rodjeni. Dva tri dana stari ali nnema nikakve potrebe za tim od tolikog asortimana hrane.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
U jeeeee, sta sad da radim? Mislim one se normalno ponasaju od sinoc do sada ? Valjda nece umreti od jednog malog pacova? M ? Jel nece ?
Pisano: 09.03.2013
Editirano od skarfaca on 09.03.2013 10:22:25
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Pa rekao si da je mali bio tako da ne bi trebalo nista da I'm se desi. Al nemoj to ponovo raditi. Mnogo je boja opcija uzgoj skakavaca, crva za pecanje ribica it'd. To je za njih odlicna hrana a I nije tako tesko razmnozavati.
Ispravice me valjda neko ako gresim, ali ja bar mislim da su papagajke jedine kornjace koje mogu da vare dlaku. Zato I vidjamo na youtube cesto da ih hrane misevima pacovima itd.. doduse moze se videti I da hrane crvenouhu al to ne valja |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
OK
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ubuduce se dobro raspitaj da li smijes davati određenu hranu prije nego pocnes hraniti kornjace tom hranom jer bi moglo lose zavrsiti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Ma hocu nego je to bilo kasno uvece i bili smo pripiti i kao ajde pacova ajde ahahha
Pisano: 10.03.2013
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Osecam da ces biti zestoko kritikovan za ovo. Pa gde pripit da se igras sa kornjacama. Kasno uvece kornjace ne treba da jedu nego da spavaju kao i covek, kad ne pije naravno :D
Ubuduce se nemoj igrati i eksperimentisati sa kornjacama, neka se stabilizuju malo |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Priznajem pogresio sam ! Oprostite mi veliki Kornjacin Vrach ! Necu vise nikad da se igram sa njima ! haahha Pa nisam se igrao covece samo sam im dao Packa ! :D Uzivaj !
Pisano: 11.03.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.