Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Missippi map turtle |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozz....
Udomio sam koni kornjacu.... Pa ako netko zna dali i za njih vrijedi prehrana isto kao i za zutouhe odnosno crvenouhe....
Pisano: 11.12.2011
|
|||
|
Re: Missippi map turtle |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala puno, evo prihvatila je mrkvu....
Znaci prirodna hrana tipa skakavci, gliste itd?
Pisano: 12.12.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ee od koga si ju nabavio i gje se moze kupiti ? ja za sada imam tri kornjace i htio sam kupiti koni .. no nigdje ju ne mogu nabaviti ...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Udomio sam je..... ;)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Da, i riba, akvarijski puzevi...sve sa popisa zive hrane. Svakako pokusaj ponuditi vodeno bilje i jos biljne hrane ako prihvaca, to je jako zdravo za kornjacu. Koliko je velika kornjaca i imas li kakve podatke koliko je stara? Citiraj:
Kornjace iz roda Graptemys vjerojatno vise nikada neces naci u pet shopovima u standardnoj prodaji. Određene vrste unutar roda su postale strogo zasticene. Kako osoblje na carini nije dovoljno kvalificirano da razlikuje zasticene vrste od nezasticenih iz SAD-a je zabranjen izvoz svih vrsta kornjaca iz roda Graptemys bile one zasticene ili ne. Tako da se niti ove najpopularnije Graptemys pseudogeographica kohnii koje nemaju nikakav status zastite vise ne mogu masovno izvoziti sa farma kornjaca. U Hr. jedino mozes udomiti odbacenu odraslu kornjacu koja je jos iz doba kada zabrana nije stupila na snagu. Mladunci se mogu naci u Europi.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovako.... kornjaca je udomljena skupa s zutouhom kornjacom u akvariju 30*40*27.....uzas.....
Bivsi vlasnici (djeca) sada zele bradatu agamu, pa su kornjace visak. Na pitanje o starosti odgovor je 2-3 godine... Sta ne smatram ispravnim. Koni je 11 cm duzine oklopa, a zutouhi je vidljivo muzijak duzine 14cm. Koni je do sad bila s zutouhom koja je prozdrljivija i ljuske na oklopu su mu previse izbocene....tako da mislim i da im rast nije pravilno omogucen.... Sto se hrane tice do sad su jele hrenovke, i friskas crvice....po navodima bivsih vlasnika....a lampe nisu imali nikakve.... Grijac je neki ljevi koji grije vodu ne preko termostata nego vremenski... tako da je voda malo 29 stupnjeva, a malo 20 stupnjeva....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
hvala!!!
|