Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Leptiri? |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Dali smem da im dajem nocne leptire?
Pisano: 03.05.2010
|
|||
|
Re: Leptiri? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
koliko ja znam ne i koliko bar tu piše(koliko sam razumio)
Popis hrane za kornjaču
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Ali,u moj akv.je sinoc upao leptir i kornjaca ga je pojela.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Dali to nece da joj skodi...ona valjda zna sta jede.kad je u prirodi ona se sama hrani znaci onda nece da joj skodi???
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Ja sam otvorila prozor pa je on uleteo u akv.zbog svetla. upadali su i mnogi drugi kukci.....
Pisano: 04.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Ne znam sto je preporuka ali moja crvenouha je (jos u fazi kad smo ju nosili na more) jela dosta letecih kukaca iz ''divljine''.
Od leptira do strsljena. Jednostavno su upadali u taj bazencic s vodom a ona ih je lovila (bazencic je bio vani, vrucina, a bube zeljne vode su dolazile same od sebe). Sad jede samo zohare iz mog vlastitog uzgoja. Vrlo rado ih jede
Pisano: 24.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bilo je situacija kada su kornjace koje zive vani pojele kukca sa bodljom i ta bodlja im se zabila u ustima i uzrokovala infekciju. Nema garancije nita da u akvarijskim uvjetima mozes izbjeci takvu situaciju, ili da ti u akvarij ne upadne kukac nasprican otrovoima, ali sanse su male ako ti to namjerno ne napravis.
I moje vole zohare Blatta lateralis, uzgajam ih, no sve je dobro do određene mjere. Koliko god kvalitetna hrana bila nije dobra ako ju stalno dajes, vjerujem da ti to vec znas, pisem da drugi ne bi dobili pogresnu ideju.
Pisano: 25.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Sto se zanimljivo, apropos kukakca s bodljom (tih strsljena koje je moja 'lovila') instinktivno (valjda?) je znala da ne jede zalac.
Uvijek bi zalac ostao plutati. Sto se tice zoha, ja samo dajem dubije. Blate mi je bed uzgajat, frka me da mi ne pobjegnu, dubije su relativno trapave (za zohare) + ne mogu bas ic okomito pa ne mogu niti pobjec iz te plasticne kutije u kojoj ih drzim. Blate su daleko zivahniji zohari. Naravno da ne jedu stalno zohare , al da ih vole - vole ih. Zapravo, moje vole sve
Pisano: 26.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce je da je kornjaca ispljunula tvrdi dio, no vecina kornjaca ima obicaj progutati sve sto se nađe pred njima.
Lateralisi ti se isto ne mogu penjat po glatkim povrsinama, inace bi ih bilo nemoguce drzati. No u pravu si, po ljeti bi se mogli kotit da pobjegnu, dok dubiji teze.
Pisano: 28.01.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.