NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
52 korisnika su online (9 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 52

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Anonymous
uzgoj...
evo otvaram ovu temu u vezi žohara i samo jednog pitanja.kada se netko odluči za uzgajanje žohara ili fobasa mora naravno imati više njih da se razmnože.ali od kud se nabave ti prvi žohari ili crvi,zar se kupe ili.i jel istina ovo:fobasi su prvo crvi i onda se pretvore u žohare ili...

Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: uzgoj...
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Kupe se u pet šopu, naruče se pa stignu poštom ili nađeš nekog teraristu koji ih uzgaja pa dobiješ od njega. Sve u svemu hrana koju pominješ ne igra bitnu ulogu kod kornjača pa ne znam nikoga ko ih ciljano uzgaja za kornjače.

Pisano: 20.03.2010

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: stanikic
Kupe se u pet šopu, naruče se pa stignu poštom ili nađeš nekog teraristu koji ih uzgaja pa dobiješ od njega. Sve u svemu hrana koju pominješ ne igra bitnu ulogu kod kornjača pa ne znam nikoga ko ih ciljano uzgaja za kornjače.

sam da te pitam nešto: jer su fobasi prvo crvi pa se pretvore u žohare ili

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Ja :) Zasto ne bi igrala bitnu ulogu? Kornjace podivljaju za njima i relativno su zdravi kada ih kvalitetno hranis (gut loading).

Citiraj:

Pisano od: KRUNOBOY
sam da te pitam nešto: jer su fobasi prvo crvi pa se pretvore u žohare ili

Pa zar je toliko tesko procitati clanak sa linka kojeg sam ti postao? LINK

Pisano: 20.03.2010

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Kori
Citiraj:

Ja :) Zasto ne bi igrala bitnu ulogu? Kornjace podivljaju za njima i relativno su zdravi kada ih kvalitetno hranis (gut loading).

Pre svega sam mislio na žohare, situaciju u prirodi i kod kornjačo-hobista po forumima. A zatim upravo na tu relativnost i gut loading. A nekako sam više u akvarijskim vodama, pa bih pre uzgajao nešto slično pod vodom. Ti insekti se pre svega uzgajaju za kopnene reptile, pa su počeli da se koriste tu i tamo u ishrani vodenih kornjača. Više kao hranljiva poslastica i zanimacija. I sam redovno ubacim po kojeg insekta mojim kornjаčama.

Dakle ne igraju bitnu ulogu, što ne znači da ne mogu igrati značajnu ulogu. To što ih se može nafilovati kvalitetnim sastojcima je jako bitno, a i stimulacija pri ishrani je važna. Mislio sam i da je prekomplikovano njihovo uzgajanje da bi se trošilo vreme na tako nešto, al izgleda da nije tako. Svakako mi bolje izgleda dati nafilovanog fobasa sa kalcijem nego sipinu kost...

Ja razmišljam o kozicama i triopsima i još nekim vodenim vrstama...

Pisano: 21.03.2010

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum