Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: samo ,,štangice,, ili... |
|||
---|---|---|---|---|
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Halo Goldy,
neznam odkud ti ideja da dajes tvojoj kornjaci neke vitamine ... ili stange?! Jesil ikada vidila u prirodi da neka kornjaca jede stangice? Ja nisam. I zato dajem ja mojoj kornjaci ovaku hranu: To mozes u sumi nac izpot drveta ili u starim drvecem. Gliste Skakavce Imaju i vodene kojeh kornjace vole vise. Ako kornjaca sama neuspije probit kucicu, onda moze se prije hranenje probit sam kucicu. ili bez kucice Crvi Jos nesto ima sta je veoma bitno za kornjacu. Kalcium! Mozes davati puzeve sa kucicom i jos jedan tip: ljuska jaja. Mozes jednostavno bacit u akvariji, a bolje je prije oprati sa vrucom vodom, da ne zaprljas caba vodu u akvariji.
Pisano: 21.08.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
E super ovo je i meni koristilo jer nisam bio siguran ako im se mogu dat babure.
p.s.hvala scripta. |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
... nisam bio siguran ako im se mogu dat babure. hm ... izvini, ali neznam sta znaci "babure" Jel mozes mi objasniti?
Pisano: 21.08.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Babure su te bube na prvoj slici.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Koliko često im se sože davati ove ljuske od jaja, pitam zbog unošenja kalcija?
Pisano: 22.08.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Koliko često im se sože davati ove ljuske od jaja, pitam zbog unošenja kalcija? Ako kornjaca nedobije dovoljno iz jela taj kaljcium, onda ce uzeti o ljuske. Kad kod joj se trazi kaljcium treba i kornjaca dobit mogucnosti samostalno jesti i uzeti to. Tak da gledas naj bolje da uvjek pljiva neka ljuska u vodi. Jos nesto, ima u ljuske nesto kao "koza" unutra, to bolje skini, da nebi caba plivalo u vodi (kornjaca nece to pojesti mislim). Edit: Jos nesto, moze biti da male kornjacice nece uspit caprkatit ljuske. Za niha mozete malo manje komade stavit u vodi.
Pisano: 22.08.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
ma stangice su moj naziv za kupovnu hranu za kornjače.
stvarno nisam znala da mogu jesti i puževe. moje su kornje malene,ali im se jaaako svida mrkva i zelena salata. hvala. pooozz
Pisano: 23.08.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
joj da. vitamini, pod tim sam mislila one vitaminske kapi koje se stave na kupovnu hranu za kornjače, veterinar u pet centru mi je preporucio, rekao je da im to mogu davati jednom dnevno na hranu ili u vodu. ja stavljam na hranu. koristite li vi neke vitaminske kapi?
Pisano: 23.08.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.