Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Vodena leća |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Za sada ostavi lecu u vodi da se razmnozava. Ako kornjacu neces hraniti nekoliko dana nece joj biti nista, međutim nema garancije da ce kornjaca poceti jesti biljnu hranu. Druga opcija je ako hranis kornjacu rucno uz komadic mesa joj mozes podvaliti bilje da se pocne navikavati na okus.
Pisano: 27.09.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ova tema je malo starija, al' možda sljedeće kom' drugom da ideje: moje 4-godišnje (ove udomljene) su izgleda bile hranjene i s gammarusima. Poludjele su svaki put kad su vidjele žutu kutijicu Serine hrane za ribice, tak' da sam im kupila gammaruse jer su bile dosadne k'o uši. Grickalice (gammaruse) im posipam po leći svaki put kad hranim i ribice i tak' slučajno potamane i malo leće, s tim da uredno jedu i rogolist i piletinu i puretinu i salate... Leća je jako zdrava jer ima 2x više proteina od soje, šteta bi bilo da ju kornjače ne jedu.
Pisano: 20.11.2010
|
|||
الوعد هو سحابة ؛ والوفاء هو المطر
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala ti Iris na prijedlogu. I ova moja je udomljena, tj. našla sam ju u vrtu. Vodenu leću mi jede kad je "umotam" u meso, kao što je Kori napisao. Još uvijek mi neće jesti samo vodenu leću, a nije neki obožavatelj ni zelene salate. Pokušat ću s grickalicama. Pozdrav!
Pisano: 02.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Našla si je u vrtu?
Probaj komadić jabuke....
Pisano: 02.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ona tj. on je crvenouha kornjača. Našla sam ga u vrtu, jer ga je očito bivši vlasnik pustio van. Inače, u 8 mjeseci koliko je kod mene, cca. 2 cm u dužinu i 1,5 cm u širinu je narasao. Obožava meso (jetra, piletina...), suhu ribu, jagodu (jednom mjesečno). Mrkva mu može satima, a i danima plivati po površini, on ju neće pojesti. Povrće mu moram dobro zakamuflirati u meso, da on pojede.
Pisano: 03.03.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mrkvu skuhaj u obicnoj vodi, ohladi pa ce vjerovatno jesti.
Pisano: 04.03.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.