Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: JBL e901 problem |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pozdrav!
Ja sam prije nekih dva mjeseca kupila isti taj filter. Stavila sam ga u funkciju prije par dana. Kad sam filter otvorila, također sam vidjela da ta gumica ispada iz košarice. Nije prevelika (još za sad), ali padne s košarice pa je moram ručno složiti na košaricu. Ne znam hoće li mi to u budućnosti stvarati probleme, recimo ovakav kakav ti trenutno imaš...? Za sad kornjača još nije u akvariju jer čekam da se to sve stabilizira.
Pisano: 07.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav, guma se sama od sebe u vodi obicno stisce, ne rasteze se. Ovo meni vise izgleda kao da si zatvorio filter a brtva nije bila u svom lezistu pa se rastegnula. Tu brtvu uvijek treba uredno na kosaru prije zatvaranja filtera. Ako je sada vise nikako ne mozes namjestiti predlazem da kontaktiras Aquashop i narucis rezervnu.
Pisano: 08.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
A ne znam moguce da se zaglavila al uvijek sam nastojao brtvu staviti na kišaricu da legne...kako got trebat cu nazvat aquashop ako imaju rezervu jer na njihovoj online stranici je nema...
Pisano: 10.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vecina rezervnih dijelova nije navedena na stranici, mozes im poslati mail i nabavit ce ti je u sto kracem mogucem roku.
Pisano: 11.05.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sada sam nasao na JBL stranici da su rijesili ovaj nezgodan problem time da su proizveli plocu koja vec ima ugrađenu brtvu tako da vise nema padanja: LINK
Svoju staru plocu mozete zamijeniti tom novom vrlo jednostavno, serijski brojevi za narucivanje tih ploca su: No. 60126 za JBL CristalProfi e 700/701/900/901 No. 60127 za JBL CristalProfi e 1500/1501 Ako ste zainteresirani kontaktirajte Aquashop.
Pisano: 06.07.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.