Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: mali prostor |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav,
za pocetak, znaci z mladu kornjacu taj smjestaj odgovara. Za odraslu mosusnu Kornjacu su dimenzije malo nezgodne. 25 cm je preusko, 35 bi trebalo biti najamanje. 110 u duzinu je dobro, ali moze slobodno i manje, ali ne ispod 80 cm, biti za jednu mosusnu kornjacu. Postoje i druge male vrste, ali neznam (tocnije receno nevjerujem) dali se moze doci do njih u Hrvatskoj. Lijep pozdrav, M.
Pisano: 24.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Mošusne možeš kupiti u Importane centru na Starčevićevom trgu (Glavni kolodvor,podhodnik).Mislim da se dućan zove Zoo amazona ili tako nekako.Na nekim fourumima sam pročitala da ih tamo drže u groznim uvjetima.Dakle,ako si zainteresiran,pokušaj spasiti jednu.
Pisano: 26.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Mošusne možeš kupiti u Importane centru na Starčevićevom trgu (Glavni kolodvor,podhodnik).Mislim da se dućan zove Zoo amazona ili tako nekako.Na nekim fourumima sam pročitala da ih tamo drže u groznim uvjetima.Dakle,ako si zainteresiran,pokušaj spasiti jednu. spasit jednu ako se njima pomaze, ako se njima pomaze u nihovim biznis? Za jednu prodanu kornjacu odma je jedna nova narucenja. Naivno je mislit da se nesto spasi. Vise se pomaze da eksistiraju i razvije se taj biznis.
Pisano: 26.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ovo potpisujem. Nikad nemojte klupiti kornjacu iz "PetShopa da bi je "spasili". Stime samo pridonosite da ti petshopovi uzimaju "nove" posiljke.
Pisano: 27.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa kako drukcije da nabavim kornjacu nego da je kupim u pet shopu nehodaju bas gradom kornjace okolo naokolo
nemislim nija nabavljati kornjace da bi ih spasila nego da se o njima brinem ali ipak mogu se spasiti zato sto neki vlasnik kojem su one interesantne samo dok su male pa kad porastu ko ih šiša zato bolje da dodju u ruke nekoga ko ce se dobro brinuti o njimaa sto se tiče onog sasvim ste upravu:)
Pisano: 31.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
pa kako drukcije da nabavim kornjacu nego da je kupim u pet shopu nehodaju bas gradom kornjace okolo naokolo Niko nije rekao da ne trebas kupiti kornjacu iz pet shopa.... Samo je receno da nikada ne treba kupovati kornjacu iz pet shopa iz sazaljenja samo zato da bi ste je spasili iz losih uvjeta koji su uglavnom u pet shopovima (cast izuzetcima), ne misleci unaprijed sta ce te sa njom.
Pisano: 31.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa ja sam i rekla da ste upravu sto se tice toga:)
Pisano: 01.02.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
pa kako drukcije da nabavim kornjacu nego da je kupim u pet shopu nehodaju bas gradom kornjace okolo naokolo eventualno nikako nabavit? Za cega? Za zabavu? Nemoj molim te reci da nabavljas kornjacu samo da hoces se "brinit", jedino radi cega se kupuje je radi egoisma i radi zabave. Nista drugo. A ja smatram to definitvno kriticno kupovati kornjace u pet-shopu, zato sto pomaze se tome bisnisu sa kreaturama koje su tako tesko drzati, koje nisu nikome nista ukrivili a svako snima radi sta hoce i posmatra se samo se kao jedan objekat. Ja smatram da to nisu zasluzili!
Pisano: 01.02.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
imas li ti kornjacu
kako si je nabavio i ja ih ne nabavljam radi zabave nego zato sto volim kornjace opcenito volim zivotinje i volim da se brinem o njima
Pisano: 04.02.2008
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.