Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Treba mi jedna pomoc!! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Biljke je gotovo nemoguće držati sa kornjačom jer će večinu pojesti i potrgati,najbolje je staviti vodenu leću jer nije zahtijevna i brzo se razmnožava.Opiši malo bolje uvjete u kojem zada živi kornjača,veličina akvarija,oprema,čime ju hraniš?
Pisano: 27.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Velicina akvarijuma je negde oko 35L.....podeljeno je u dva dela,tj.jedno je kopno a drugi deo je voda(uvek je temperatura oko 28C),ima filter koji cisti vodu dan noc,lapa....Hranim je crvicima....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nepravilno je hranis...kornjace se hrane mesom to im je glavna hrana. ..a crvici samo poslastica(desert)
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
auuu pa nisam znao,ovo mi je prvi put da je imam kao ljubimca.....
koja hrana je pravilna?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
ja je hranim govedjim srcem, ali udju u molila bih da mi neko odgovori i na drugoj strani ces videti link u koji da udjes tu ti je sve detraljno objasnjeno...
Pisano: 28.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Trebao bi nabaviti veći akvarij,35 litara je premalo.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav i dobrodosao na forum! Akvarij je poprilicno malen, ali je u svakom slucaju bolji za pocetak od plasticne posude sa palmicom. Kornjaca ce ga brzo prerasti tako da polako skupljaj novac za veci smjestaj. Da bi kornjaca normalno mogla zivjeti u akvariju moras imati akvarijski grijac, lampu za grijanje kopna, UVA-UVB rasvjetu i filter. Preporucam ti da procitas sljedece clanke i ispravis uvjete drzanja ako negdje grijesis: LINK Citiraj:
Sve o pravilnoj prehrani mozes procitati ovdje: LINK Citiraj:
Ne valja kornjacu hraniti samo jednom vrstom mesa, pogotovo ne goveđim srcem. Ono ima puno proteina koje moze kornjaci ostetiti probavne organe. Prehrana treba biti raznolika, ako hranis svoju kornjacu dovoljno raznoliko goveđe srce ce doci na red jednom do dva puta mjesecno.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.