Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Grijac |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jesi li probala okretati regulator u oba smjera do kraja? Regulator grijaca se s vremenom iskrivi i vise se ne podudara sa skalom naznacenom na grijacu. Iz tog razloga se prilikom namjestanja temperature ne valja oslanjati na tu skalu nego na akvarijski termometar.
Jesi li se pridrzavala uputstvava za uporabu? Prije nego li ukljucis grijac u struju moras pricekati 15-20 minuta da se temperira. Inace se moze orositi i pregoriti. Ista je stvar kada ga vadis van iz vode, moras ga iskljuciti iz struje i pricekati 15-20 minuta da se ohladi. NNisi pogrijesila sto si cijeli grijac potopila u vodu. Da li si ga ukopavala u sljunak? Da li si ukljucivala grijac na suhom? Ako ti grijac ne proradi morati ces kupiti novi. Moderni grijaci se iz sigurnosnih razloga vise ne popravljaju, tvornicki su zatvoreni pa ih se niti ne moze samo tako lako otvoriti.
Pisano: 28.08.2009
|
|||
|
Re: Grijac |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Sve sam radila kako treba osim sto bi ga izvadila iz vode cim bi ga iskljucila iz struje.
Kad je jako zatoplilo ovo ljeto iskljucila sam ga iz struje i ostavila u ak. kad sam ga opet ukljucila nakon skoro 3mj. ne radi Izgleda da cu morat kupit novi pod hitno jer kako vanjske temp. padaju tako i u ak.
Pisano: 30.08.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.