Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: kamo s kornjačom? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa onda stavi oglas na ovaj forum i na još koji i nadaj se d aće je netko udomiti. vjerujem da ako stvarno voliš i želiš zadržati tu kornjaču mogao bi ili mogla bi nagovoriti roditelje da je zadržite. probaj s nekim obećanjem o popravljanju ocjena, čišćenju sobe ili tako nečim.
Pisano: 12.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
O tome si trebala razmisljati prije nego sto si donijela kornjacu doma. Broj odbacenih kornjaca raste i postaje ogroman problem. Svi azili za zivotinje koji su primali kornjace su puni (ukljucujuci Zooloske vrtove). Bilo bi najbolje kada bi mogla zadrzati kornjacu, inace su ti oglasi jedina opcija.
Pisano: 12.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da slažem se s korijem. životinja je obaveza i ako su ti je roditelji kupili trebaš ih posjetiti da se onda za nju treba i brinuti. neznam koliko godina imaš i ne trebaš se vrijeđati ali ovdje svi nadam se gledamo na interese životinja koje su ugrožene i odbačene. znam da je danas vrijeme krize ali podsjeti roditelje da ti želiš tu životinju i da se ona ne smije puštati u prirodu.
Pisano: 13.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
u redu, sumnjam da će se to dogoditi, znaju koliko mi je stalo do nje, ali sam htjela znati za svaki slučaj.
hvala. :)
Pisano: 13.05.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nema na čemu. ipak trebala bi se pobrinuti da kornjači osiguraš odgovarajući smještaj da ti ne ugine. imaj to na umu i kad imaš rođendan ili neku prigodu užicaj nešto noca i sjeti se nje.
Pisano: 14.05.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.