Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Prirodno stanište kornjače |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zavisi o kojoj se vrsti radi. I naravno zavisi dali ces
moci sigurno naci odakle potice ta kornjaca. Predpostavka da se radi o crvenouhoj kornjaci. Ta kornjaca je najvjerovatnije iz neke US Farme. Sada bi trebao naci prodavaca iz PetShopa u kojoj je kupljena i zamoliti ga da se sjeti, odnosno potrazi u podatcima odakle, sa koje farme, je ta kornjaca uvezena. Zatim, ako budes imao srece i saznas odakle je uvezena, i stupis u kontakt sa tom farmom, sa njenim vlasnikom, objasnis mu u kojoj si frci u zamolis ga da ti rekne odakle poticu njegove zivotinje. Ako nije siguran, ili ih ima iz vise krajeva SAD-a.. potrudis se za DNK analizu. Kad konacno saznas odakle potjecu roditelji te kornjace, pocnes sa papirologijom. Jer treba ti dozvola za legalan transport crvenouhe kornjace u SAD. (Ne "Novi SAD" nego Sjedinjene Americke Drzave). Pregled veterinara, carina itd ... Tako ces moci pustiti kornjacu u jeno "prirodno staniste". Jer to je bilo tvoje pitanje .... Naravno sve ovisi o kojoj se vrsti radi. Drugi nacin, ako ti je to sve previse komplicirano ... (primjer, meni bi bilo) onda pokusaj kornjacu negdje udomiti, naravno i sam znas da se strane vrste ne smiju pustiti u nasu prirodu. Ni zbog same zivotinje, niti zbog drugih autohotni zivotinja. Razmisljam dali da ostavim ovo prvo sto sam napisao, ili da sklonim, na kraju ce netko pomisliti da sam to i ozbiljno mislio ...
Pisano: 09.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja mislim da bi trebao ostaviti ljudi kada procitaju sta sve trebaju uraditi,zaboliti ce ih glava tako da ce ostaviti kod sebe i brinuti se o njima
Pisano: 10.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
same zivotinje, niti zbog drugih autohotni zivotinja.[/i]
Razmisljam dali da ostavim ovo prvo sto sam napisao, ili da sklonim, na kraju ce netko pomisliti da sam to i ozbiljno mislio ...[/quote] pa meni se to ne čini toliko komplicirano.
Pisano: 11.06.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.