Početni član
Grupa:
Registered Users
Level : 1 HP : 0 / 5 MP : 1 / 163 EXP : 21
|
Znaci, nakon sto sam iscitala veci dio sadrzaja vase stranice, i u njemu se pogubila, slagat cu ako kazem da se nisam pokajala sto sam je kupila. Da stvar bude gora, kupila sam je mladjem bratu, koji je oduvijek zelio ljubimca kucnog, a mama je pristala jedino na ovog. Naravno nisam bila dovoljno pametna da se raspitam ranije o svim uslovima koje zahtjeva, vec sam i ja nasjela na pricu prodavaca-poklanjaca jer sam je dobila dzaba, kako joj treba posuda,kamen i ponekad je staviti na sunce :(((( uz to dobila crvice i sva sretna otisla kuci... kod nas je treci dan, stavila sam je u plasticnu posudicu, improvizirala ostrvo, jela jos uvijek nije, davala sam crvice i piletinu, od juce ispusta sitne baloncice, pretpostavljam da se prhladila. E sad redom : sta da prvo obezbjedim, da mi uopste prezivi? Sva prica oo lampama me zbunila, i da naglasim zivim u Bih, u manjem gradicu gdje nema kvalitetan shop, da li ima neka stranica da bi mogla naruciti a da dostavljaju u BiH. Stvarno je slatka, i prirasla mi je srcu za kratko, spremna sam u skladu sa mogucnostima pokusati joj obezbjediti potrebno (od stipendije ), roditelji svakako nemaju razumijevanja, a svakako sam i sama nepromisljeno se dovela u ovakvu situaciju. Ako neko procita moj post, nadam se da ce mi dati informacije, sto jednostavnije :) Pozdrav
Pisano: 30.08.2014
|