Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Moje žutouhe kornjače |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ljepo.
Zamolio bi te da postavljas slike na ovaj prvi nacin kako je ovdje opisano. Zadnja slika ti se neprikazuje.
Pisano: 19.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Skužio sam na kraju što sam napravio, ali po ovom postu neću više brljati da opet nešto ne poremetim.
Biti će bolje na sljedećem uploadu. Usput, hvala na onom objašnjenju, bez njega ne bi nikako uspio postaviti slike.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo, sredio sam ja
zivio !
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
hehe... treba se sjetit napisat opis u naslov. O
Tnx!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
lijepa akvarij...posebno mi se svidja podloga...mada ima posla oko ciscenja
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hvala!
Izvorno riječno kamenje iz ciganskog dijela zagreba! "Ukradeno" na šljunčanom prolazu Ferenčice. lol :D Naravno prokuhano...
Pisano: 20.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Smjestaj ima sve sto je potrebno i lijepo je uređen, ali imam par dobronamjernih komentara.
Neces bas biti zadovoljan sa ovim filterom, ali za prvu godinu ce ti ovaj akvarij biti ok. Ako zelis poboljsati filtraciju izbaci vatu kao medij i ubaci uredno izrezanu spuzvu koju ces moci normalno cistiti. Spuzvu stavi direktno ispred pumpe, a ispred spuzve kao prvi stupanj filtracije stavi keramicke valjcice. Najveci problem ovog filtera je mali usisni otvor, nemoj dozvoliti da ti ga mediji s unutarnje strane prekriju jer ce se filter jako brzo zastopati. Na slici se ne vidi, ali moram te upozoriti u vezi dna akvarija. Ispod akvarija je potrebno staviti plocu stiropora jer inace moze doci do pucanja dna akvarija! Također mi se cini da si pogresno instalirao grijac (u desnom kutu akvarija?). Grijac cijeli mora biti potopljen kako bi normalno radio, samo glava sa zicom i regulatorom smije biti izvan vode! Ako ti ne stane okomito slobodno ga mozes postaviti u koso. Pogresno instaliran grijac nece raditi kako treba, mogao bi se orositi sa unutarnje strane i u najgorem slucaju puknuti. Nemoj se oslanjati na skalu grijaca za regulaciju temperature, nabavi akvarijski termometar ako ga nemas i sa njime dodatno kontroliraj temperaturu.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Ok! Znam za ovo sa filterom, to će sve biti riješeno ovog ponedjeljka, zajedno sa poštenom spot žaruljom. (treba se i novce imat, jel) Dno je dobro postavljeno. :)
Što se tiče grijača, uči se dok si živ. Pogreška ispravljena. Hvala!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nema problema, zato smo tu
Opcenito akvaristika i teraristika nisu bas jeftin hobij, ali jednom kada ulozis u posten smjestaj miran si do kraja zivotnog vijeka kornjaca (uz povremeno odrzavanje i placanje struje). Ali sad je gotovo, vec si se uvalio :)
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.