NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
70 korisnika su online (22 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 70

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Kornjace iz Zadra
Regularni član
Regularni član

See User information
U Zadru ima jedn problem kojeg mnogi na žalost nisu svijesni. U jednom parku postoji jezerce namjenjeno za ribe ali ljudi u njega ubacuju svoje kornjače kad im dosade. To i ne bi bio neki problem da ih ljudi koji vode park ne bacaju van tog jezerca da uginu. Od tamo sam do sada uspjela spasiti pet kornjača ali tko zna koliko ih nije imalo sretnu sudbinu. Na žalost kornjače koje od tamo dođu nisu sve navikle na ljude, a neke su čak i ozljeđene. Ovu temu otvaram s ciljem da nađem nekog tko bi mogao kad nađemo kornjaču uzeti privremeno ili za stalno. Bilo bi dobro da je ta osoba u okolici Zadra.

Pisano: 18.11.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Kornjace iz Zadra
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: luce
U Zadru ima jedn problem kojeg mnogi na žalost nisu svijesni. U jednom parku postoji jezerce namjenjeno za ribe ali ljudi u njega ubacuju svoje kornjače kad im dosade. To i ne bi bio neki problem da ih ljudi koji vode park ne bacaju van tog jezerca da uginu. Od tamo sam do sada uspjela spasiti pet kornjača ali tko zna koliko ih nije imalo sretnu sudbinu. Na žalost kornjače koje od tamo dođu nisu sve navikle na ljude, a neke su čak i ozljeđene. Ovu temu otvaram s ciljem da nađem nekog tko bi mogao kad nađemo kornjaču uzeti privremeno ili za stalno. Bilo bi dobro da je ta osoba u okolici Zadra.

Svaki veci grad ima takav problem i jedna osoba sa jezercem prosjecne velicine ne moze udovoljiti potrebama kada se godisnje na stotine kornjaca uvozi i prodaje. U Zadru je klima dovoljno pogodna da kornjace hiberniraju vani tako da imate bolje uvjete za napraviti nekakav azil za njih nego mi tu gore u Zg. Imate li u Zd. nekakvu udrugu za zastitu zivotinja? Azil za pse?

Pisano: 20.11.2010

Regularni član
Regularni član

See User information
Ja sam u udruzi za zaštitu životinja Zadar. Na žalost pse držimo u azilu koji nema priključene ni struju ni vodu, a mace su kod voditeljice u kuči. Mi nemamo gdje s kornjačama pa sam mislila naći bar nekog tko bi htio pomoći.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Svaka ti cast na trudu, nadam se da ce vam se u buducnosti uvjeti za rad popraviti! A za kornjace ti stvarno ne mogu dati savjet jer se susrecem sa istim problemom. Meni se barem jednom mjesecno javi netko tko se zeli rijesiti kornjace i uz najbolju volju ne mogu pomoci.

Regularni član
Regularni član

See User information
Ma najveći je problem taj što nitko ne želi ni pričuvati kornjaču i pod uvjetom da mu ja dam terarij i hranu za nju.

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum